Politie Zeeland


---


Z-1828-2008 Radarcontrole in Vogelwaarde en Terneuzen
Dinsdag werd tussen 15.30 en 16.15 uur radarcontrole gehouden op de N290 bij Vogelwaarde en de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen.
Het totale aantal passanten bedroeg 2139; 250 voertuigen overschreden de maximumsnelheid.

O-1829-2008 Belgische automobilist krijgt hypo op de N289
Een Belgische automobilist, waarvan verder nog geen gegevens bekend zijn, zorgde dinsdagavond rond 20.00 uur ongewild voor commotie op de N289 (Oude Rijksweg) tussen Hoogerheide en Krabbendijke.
De man kwam vanaf de richting van Hoogerheide en reed telkens op de verkeerde weghelft waardoor tegemoetkomende automobilisten moesten uitwijken. Hij ramde diverse bermpaaltjes en botste tegen een andere auto. Hij reed echter steeds gewoon door, ook toen zijn auto een lekke band opliep. Op de Oostweg in Krabbendijke kwam hij tot stilstand. De man was niet dronken, zoals eerst werd gedacht, maar blijkt suikerziekte te hebben, waardoor hij een hypo had. Hij kreeg een insuline-injectie en is naar het ziekenhuis gebracht. De man kon nog niet worden gehoord. Dit bericht zal eventueel later nog worden aangevuld.
Het is mogelijk dat meerdere automobilisten hierdoor schade aan hun voertuig hebben opgelopen. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen zij contact opnemen met de politie in Kruiningen.

Z-1830-2008 Mishandeling in Sint Jansteen
Dinsdag tussen 17.15 en 17.45 uur werd in de Burg. Geirnaerdstraat in Sint Jansteen een 15-jarige fietser uit Hulst door een hem onbekende man zonder aanleiding van zijn fiets geslagen.
Zijn vriend had zijn fiets neergezet en was om hulp gegaan. De 15-jarige is zonder zijn fiets weggelopen. De man had daarna beide fietsen meegenomen. Bij een zoektocht van de jongens, samen met een familielid werden de fietsen uiteindelijk bij de onbekende teruggevonden en meegenomen. De 15-jarige heeft aangifte gedaan van mishandeling.





Politie Zeeland