Gemeente Geertruidenberg


Herinrichting speeltuin dOnvermoeidelaan

De raad van gemeente Geertruidenberg heeft besloten dat de speeltuin aan d'Onvermoeidelaan heringericht wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met minder valide kinderen.

Vier leveranciers van speeltoestellen hebben een inrichtingsvoorstel gemaakt. Op 17 september van 14.00 tot 15.30 uur is er in het gemeentehuis in Raamsdonksveer een bijeenkomst voor buurtbewoners. Kinderen zijn ook van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst krijgen de bewoners (dus ook de kinderen) de kans om hun mening uit te spreken over de inrichtingsvoorstellen en om hun voorkeur aan te geven. Op 17 september wordt daarnaast informatie verstrekt over het bijzondere kunstwerk dat gezet is bij de nieuwe speeltuin. Het speciale aan dit kunstwerk is dat kinderen er op mogen spelen.

GeĂŻnteresseerden zijn van harte welkom op 17 september. Mocht deze datum niet uit komen, dan is er de mogelijkheid om de inrichtingsvoorstellen eerder in te zien. Hiervoor kan een afspraak worden ingepland met Marjolijn van Oosterhout, telefoonnummer 0162-579 583 of via e-mail m.vanoosterhout@geertruidenberg.nl.