Topkoks werken ook dit jaar mee aan nieuw kookboek voor het WFP

17/09/2008 10:00

TNT Post

Beste redactie,

Ook dit jaar spannen op verzoek van TNT Post nationale en internationale chef-koks zich in om honderdduizenden kinderen in Malawi te eten te geven. Samen met World Food Programme (WFP) werken zij aan een tweede uitgave van het kookboek 'Topkoks voor Thuiskoks'. Een bundeling van recepten die door topkoks beschikbaar zijn gesteld en door elke thuiskok gemaakt kunnen worden. De opbrengst van het kookboek gaat naar het schoolvoedselprogramma van WFP en voor elk verkocht boek krijgt een kind in Malawi op school veertig voedzame maaltijden.

Van de eerste uitgave van 'Topkoks voor Thuiskoks' zijn vorig jaar meer dan honderdduizend exemplaren verkocht. Dit jaar streeft het WFP samen met topkoks als Mario Ridder, Jamie Oliver, Jonnie Boer en Gordon Ramsay naar een recordverkoop. De prijs van het boek is 9,95 euro. Het kookboek is vanaf 16 oktober - Wereldvoedseldag - verkrijgbaar via Bol.com, de betere boekhandel en verkooppunten van TNT Post.

Wij hebben voor redacties stoppers beschikbaar in diverse formaten. Deze stoppers verwijzen onder andere naar het schoolvoedselprogramma in Malawi. De standaardverhoudingen van onze stoppers zijn:

(in mm)

83 x 122

83 x 247

198 x 198

170 x 59

97 x 278

158 x 166

104 x 118

266 x 190

Graag wil ik u verzoeken gebruik te maken van één van deze stoppers als u ruimte heeft in uw publicatie. Indien u de voorkeur geeft aan afwijkende maten, dan kunt u dit aan ons doorgeven. Wij leveren vervolgens de stopper in de juiste maat bij u aan.

Op www.allemaaleenwereldmaal.nl vindt u meer informatie over het WFP.

Met uw hulp hopen wij dit jaar deze verkoopcijfers op z'n minst te evenaren om ruim vijf miljoen voedzame maaltijden in Malawi weg te kunnen geen.





http://www.allemaaleenwereldmaal.nl