AutoRai

Veilig en zeker op weg met Suzuki

(9/17/2008)
Ook in de winter zitten Suzuki-rijders goed bij Suzuki. Voor optimale veiligheid van de berijder en zijn Suzuki doet Suzuki nu een royale aanbieding: een set winterbanden met stalen velgen cadeau bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki.

Wie van 15 september t/m 15 november 2008 een nieuwe Suzuki koopt, krijgt van Suzuki een set Yokohama-winterbanden met stalen velgen cadeau. Winterbanden zorgen in de herfst en winter voor meer zekerheid en veiligheid op de weg. Winterbanden komen dankzij hun speciale rubbersamenstelling en profiel sneller op temperatuur, met een kortere remweg en meer grip in de bochten als resultaat.

Noodzaak
Het verschil met reguliere banden is al merkbaar bij temperaturen onder de 7 oC op droge wegen, maar op gladde en natte wegen komen de voordelen van winterbanden nog veel sterker naar voren. Winterbanden zijn dus beslist niet alleen voor mensen die op wintersport gaan, essentieel; ook in de Nederlandse wintermaanden bieden ze extra veiligheid in het verkeer.
Suzuki biedt de gratis set Yokohama-winterbanden met stalen velgen aan voor alle modellen: de Splash, de Swift, de Jimny, de vernieuwde Grand Vitara, de SX4 en de SX4 Sedan.

Meer zekerheid
Maar de zekerheid die Suzuki zijn berijders biedt, gaat verder dan deze velgen-met-winterbandenactie. Iedere nieuwe Suzuki wordt verkocht met drie jaar garantie (of de eerste 100.000 kilometer) en 6 of 12 jaar carrosseriegarantie. Een Suzuki heeft bovendien 3 jaar gratis mobiliteitsgarantie met een verlenging tot levenslang en kent lage onderhoudskosten (VOS). Voor de aanschaf zijn diverse financieringsmogelijkheden beschikbaar en de Suzuki Polis (verzekering met drie jaar nieuwwaardegarantie) biedt een uitgebreide dekking. Daardoor gaat u altijd veilig en zeker op weg met Suzuki, ongeacht het jaargetijde.