Gemeente Enkhuizen

Extra parkeergelegenheid nabij winkelcentrum Koperwiekplein

De realisatie van het WoonZorgComplex aan de Meeuwenlaan nabij winkelcentrum Koperwiekplein bevindt zich momenteel in de afrondende fase. Verschillende gebouwen zijn al opgeleverd en de verwachting is dat de bouwwerkzaamheden eind november zijn beëindigd. Enkhuizen is tegen die tijd een centrum rijker waarin verschillende voorzieningen voor bewoners samenkomen.

Officiële opening
Een heugelijk feit dat wij in samenwerking met Woondiensten Enkhuizen, Welzijnswerk Enkhuizen, Scholten Projecten BV en de winkeliers van winkelcentrum Koperwiekplein met u willen vieren tijdens de officiële opening van het complex op 14 februari 2009. Een dag vol activiteiten waar onder andere de in het complex bevindende organisaties zich kunnen presenteren.

Extra parkeergelegenheid tijdens werkzaamheden
De bouwwerkzaamheden zijn echter nog in volle gang en wij beseffen ons dat onder andere bezoekers van winkelcentrum Koperwiekplein hiervan hinder ondervinden. Met name wat betreft de parkeermogelijkheden. Ontwikkelaar Scholten Projecten BV heeft daarom toegezegd extra (tijdelijke) parkeervoorzieningen te realiseren. Ook zorgen zij voor extra verwijsborden die voor u als bezoeker van het winkelcentrum het zoeken naar de parkeervoorziening moet vergemakkelijken. Rondom het winkelcentrum zijn dan op de volgende locaties parkeerplaatsen beschikbaar:

Koperwiekplein
Kwartellaan
Koekoekspad
Wielewaal (Nieuw)
Groenling (Nieuw)

Daarnaast wordt er op dit moment met man en macht gewerkt om in oktober de openbare ruimte rondom het WoonZorgComplex te kunnen opleveren. Ook daar bevinden zich parkeerplaatsen in de nabijheid van het winkelcentrum.
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
T 0228 - 360 100
F 0228 - 313 312
stadhuis@enkhuizen.nl