Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelse Ontmoeting Dansen- en Ervenbuurt

De Capelse Ontmoetingen zijn weer in volle gang. Vanavond, 17 september, zijn de Dansen- en Ervenbuurt aan de beurt. De bedoeling van de Capelse Ontmoetingen is dat buurtbewoners elkaar ontmoeten. Zo kunnen bewoners ideeën met elkaar uitwisselen. Bijvoorbeeld om de buurt en de leefomgeving te verbeteren. Maar de ontmoetingen zijn er ook om met elkaar kennis te maken. Of om elkaar te kunnen helpen met kleine en grote problemen. De Capelse Ontmoetingen worden goed bezocht, zegt Mahender Autar, die de coördinatie namens de gemeente doet.

Plaats van actie

Vorige week was er een Capelse Ontmoeting in de Rondelen en vanavond dus voor buurtbewoners in de Dansen- en Ervenbuurt. Plaats van actie is OBS De Catamaran, Maria Danneelserf 22-24. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarin het adres van De Ontmoetingskerk nog werd genoemd.

Alle buurtbewoners zijn van harte welkom vanaf 18.00 uur. Het programma begint om 18.30 uur. De Capelse Ontmoeting is rond de klok van 21.00 uur afgelopen. Een warme maaltijd staat klaar.

Meldt u zich svp aan via e-mail:

decapelseontmoetingen@capelleaandenijssel.nl of via telefoonnummer (010) 2848373 / 06 55390789. Zie ook de posters in uw buurt.