Gemeente Capelle a/d IJssel

Kralingseplein (update)

Tot half november 2008 vinden er aan het Kralingseplein werkzaamheden plaats om de doorstroming van het verkeer op het Kralingseplein te verbeteren.

Wat gaat er gebeuren?

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd zo wordt de riolering vervangen, het cunet (een soort goot) aangebracht en word er geasfalteerd.

Planning / omleidingen

Van vrijdag 19 september 22.00 uur tot maandag 22 september 5.00 uur wordt gewerkt op het zuidwestelijk deel van het Kralingseplein. Dit gehele wegvak is dan afgesloten voor het verkeer.

Tijdens deze werkzaamheden zijn er omleidingen voor verkeer vanuit Capelle aan den IJssel richting Ridderkerk en voor verkeer komend vanaf de A16, uit richting Terbregseplein, naar Capelle

Tekening Kralingse plein

Van maandag 22 september tot en met vrijdag 26 september wordt er gewerkt aan de noordzijde van de Abram van Rijckevorselweg vanuit Capelle aan den IJssel, tussen Riviaduct en Kralingseplein. Gedurende deze werkzaamheden is er één rechtsafstrook afgesloten voor het verkeer. In deze periode zijn er geen omleidingen, houdt u echter wel rekening met verkeershinder.