Persberichten Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht, 17-09-2008

Blik bier

VEENENDAAL- Op dinsdagmiddag werd een bierdrinker aangehouden. Omstreeks 14.50 uur verliet een 71-jarige man uit Veenendaal een winkel aan het Prins Willem Alexanderpark met een groot blik bier. Surveillerende agenten zagen dit en de man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Bekeuring voor rijden zonder licht

VEENENDAAL- Op de Kanaalweg werd dinsdagavond een fietsverlichtingcontrole gehouden. In totaal kregen negen fietsers een bekeuring omdat ze zonder verlichting reden.

Rijden op gestolen scooter

VEENENDAAL- Op dinsdagmiddag werd een man op gestolen scooter aangehouden. Omstreeks 16.30 uur zag een agent in zijn vrije tijd een vermoedelijk gestolen scooter met hoge snelheid rijden in het centrum van Veenendaal. Agenten keken uit naar de scooter en zij zagen hem rijden over het Schrijverspark. De bestuurder ging er direct vandoor en een achtervolging werd ingezet door een politiemotor. De 23-jarige bestuurder uit Veenendaal kwam ten val en schoof tegen een stilstaande onopvallende politieauto. De man werd direct aangehouden. Hij liep een aantal gebroken tenen op en werd eerst voor behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling werd hij ingesloten voor verhoor.