Politie zoekt getuigen gewapende overval tankstation

Eindhoven Strijp, 17-09-2008 o Dinsdagavond rond 20.45 uur vond een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Limburglaan.

Een 17-jarige medewerker van het tankstation was buiten het gebouw toen de overvaller op hem afstapte. Hij zette een vuistvuurwapen in zijn rug en begeleidde de jongen naar binnen. Bij de kassa aangekomen eiste de overvaller geld van de jongen en zijn 20-jarige collega die bij de kassa stond. De medewerkers deden het geld in een tas, waarna de overvaller ook pakjes sigaretten pakte. Vervolgens ging hij er tevoet vandoor.Een getuige zag dat de man er in een klein donkerrood autootje vandoor ging.

Signalement

Het gaat om een lichtgetinte man tussen de 1.70m en 1.75 m lang. Hij droeg een zwarte trui met capuchon en hield een rode sjaal voor zijn mond. Tevens droeg hij een blauwe spijkerbroek. Hij had een vuistvuurwapen in zijn rechterhand en een blauwe sporttas in zijn linkerhand.

De politie is op zoek naar getuigen die iets kunnen vertellen dat met deze zaak verband houdt. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.