De Hypotheekshop kiest voor Faster Forward Elements

17/09/2008 13:53

Faster Forward B.V.

Vandaag zijn de contracten ondertekend voor de implementatie van Faster Forward Elements als CRM/ERP oplossing voor De Hypotheekshop en al haar aangesloten kantoren.

Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop Centrale Organisatie BV. "Als grootste hypotheekadvies keten ondersteunen wij onze franchisenemers in de slag naar een transparante dienstverlening. Met de kwaliteit van het advies als basis wil De Hypotheekshop een belangrijke stap maken op het gebied van de beloningstransparantie. Met de implementatie van Faster Forward Elements is de basis gelegd voor de noodzakelijke ICT ondersteuning. De combinatie van financiële administratie, uren & projectplanning, document- & workflowmanagement en CRM in één applicatie en dan ook nog volledig webgebaseerd is zeer bijzonder. Maar ook de visie die Faster Forward heeft op ontwikkeling van software voor de financiële dienstverlening sluit naadloos aan op onze dienstverlening. Wij hebben veel vertrouwen in de gekozen oplossing en de samenwerking met Faster Forward."

Justin Schlee, CAO van Faster Forward: "Wij zijn uiteraard zeer blij en content dat een partij als De Hypotheekshop het vertrouwen in ons uitspreekt en Elements gaat inzetten als CRM/ERP oplossing voor al haar kantoren. Dit geeft aan wat wij al langer weten: Elements is de ultieme oplossing voor de financieel dienstverlener."





http://www.fasterforward.nl