Gemeente Haaksbergen

Vrijwilligersprijs voor verdienstelijke vrijwilligers

Inwoners van de gemeente Haaksbergen kunnen dorpsgenoten voor de Vrijwilligersprijs voordragen. Dorpelingen waarvan zij vinden dat ze best beloond mogen worden voor hun bijzondere inzet als vrijwilliger. Ook een organisatie die zich verdienstelijk maakt met goed vrijwilligersbeleid kan voorgedragen worden. Dat kan nog tot 20 oktober. Later dit jaar is dan de officiële bekendmaking tijdens een feestavond.

Elk jaar worden vrijwilligers in Haaksbergen extra in het zonnetje gezet. Een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeenteraad, beoordeelt de inzendingen. Vrijdagavond 12 december worden de winnaars van de vrijwilligersprijzen 2008 bekend gemaakt.. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in TEHA theater De Kappen.

Kandidaten voor de diverse vrijwilligersprijzen (individuele prijs, groepsprijs en aanmoedigingsprijs) kunnen tot 20 oktober worden ingediend. Aanmeldingsformulieren en een omschrijving van de criteria van de Regeling Toekenning Onderscheiding Vrijwilligerswerk kunnen worden opgevraagd bij de gemeentelijke afdeling Welzijn, telefoon (053) 573 45 67.

U kunt de formulieren ook downloaden:

pdf document Aanmeldingsformulier vrijwilligersprijs categorie1 en 2 pdf document Aanmeldingsformulier aanmoedigingsprijs

Criteria:
pdf document Regeling toekenning vrijwilligersprijs