Politie Noord- en Oost Gelderland

Autobestuurder en 12-jarige nog niet gemeld

Harderwijk, 17-09-2008 o De rechercheurs die onderzoek doen naar de dood van de 44-jarige vrouw die op 28 augustus jl. dood werd aangetroffen in een appartement aan de Willem de Zwijgerlaan in Harderwijk hebben de bestuurder van een rode personenauto en een 12-jarige jongen nog steeds niet gesproken.

Beiden hebben zich, ondanks een eerdere oproep van de politie, nog niet gemeld.
Onafhankelijk van elkaar, hebben zowel de autobestuurder en de jongen, de aangehouden verdachte op de donderdagmiddag van het misdrijf, zien lopen en mogelijk zelfs gesproken.
Dat gebeurde op de parkeerplaats aan de voorzijde van het winkelcentrum Tweelingstad, gelegen langs de Nassaulaan / Bernhardlaan.
De betreffende jongen zat op die parkeerplaats op een elektriciteitskastje en woont wellicht in de directe omgeving van de Willem de Zwijgerlaan.
Zowel de autobestuurder als de 12-jarige wordt dringend gevraagd contact op te nemen met de recherche in Harderwijk via 0900-8844

Het slachtoffer werd door geweld om het leven gebracht. De 48-jarige bewoner van het pand werd kort na het misdrijf als verdachte aangehouden. Hij zit nog steeds in voorarrest.