Gemeente Buren


Rivierenland gaat groot!

Samenwerking zorgt voor opvallende aanwezigheid op de 50 Plus Beurs.

Rivierenland - Samenwerking is het sleutelwoord tijdens de 50 Plus Beurs in Utrecht. Van 17 t/m 21 september slaan twaalf ondernemers uit het gebied hun handen ineen en promoten gezamenlijk Rivierenland. Dit resulteert in de grootste stand ooit, van maar liefst 100m². Deze grote hoeveelheid vierkante meters kunnen de bezoekers onmogelijk ontgaan!

Tijdens de vijf dagen durende beurs verzorgt Veerdienst Gorinchem een aantrekkelijke actie. De aanwezige plussers maken kans op twee splinternieuwe BATAVUSfietsen! Na een fietsarrangement en overtocht met de veerdienst, nemen de winnaars de blinkende fietsen gewoon mee naar huis. Alsof dit de normaalste zaak van de wereld is.

Deze actie, de grootte van de stand én de diverse ondernemers met hun uiteenlopende informatie over Rivierenland maken het geheel extra opvallend!

Deelname aan de 50 Plus Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht, is opgezet en gecoördineerd door het Rgionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. De stand is te vinden in hal 7, nummer B010 op het Lekker Weg In Eigen Land Paviljoen.

I:www.rivierenland.biz