Gemeente De Wolden

Zuidwolde, 16 september 2008













Persuitnodiging


Vrijwilligers VVV De Wolden ontvangen taart gemeentebestuur


Op woensdag 17 september krijgt de VVV De Wolden in haar vier Toeristische Informatiepunten een taart bezorgd namens het gemeentebestuur. De vier locaties zijn
Zuidwolde, Ruinerwold, de Wijk en Ruinen.

In Ruinen overhandigt wethouder Ank van der Ziel de taart persoonlijk aan een van de vrijwilligers om haar dank uit te spreken voor de inzet van alle vrijwilligers van VVV De Wolden. Wethouder Van der Ziel geeft aan dat het gemeentebestuur trots is op de vrijwilligers die het zomerseizoen grote inzet hebben getoond. Met veel enthousiasme zijn duizenden recreanten en inwoners op goede wijze geholpen met bijvoorbeeld toeristische informatie of kaartverkoop van activiteiten in de gemeente.

In het voorjaar 2008 ging VVV Drenthe Plus failliet, dit had ook gevolgen voor VVV De Wolden. De gemeente De Wolden heeft in samenwerking met onder anderen de vrijwilligers, medewerkers van bibliotheken, Rondje De Wolden en Toeristisch Platform naar een passende oplossing gezocht om de informatievoorziening op peil te houden. In het najaar kan de gemeente aangeven in welke vorm VVV De Wolden in 2009 verder gaat.


           /////////////////////////////////