Sligro Beheer NV

PERSBERICHT

Onderzoek naar mogelijke samenvoeging van de supermarktformules Golff en EM-TÉ van Sligro Food Group

Veghel, 17 september 2008

Sligro Food Group en het bestuur van Golff hebben besloten een onderzoek te starten naar een mogelijke samenvoeging van de formules Golff en EM-TÉ tot EM-TÉ. Dit besluit is het resultaat van intensief en constructief overleg over de toekomst van beide formules. Na deze eventuele samenvoeging zal EM-TÉ Supermarkten bestaan uit ruim 140 fullservice super- markten, waarvan er 80 in eigen beheer worden geëxploiteerd en 60 door zelfstandige onder- nemers.
Sligro Food Group heeft de afgelopen twee jaar haar formules Golff en EM-TÉ stap voor stap naar

elkaar toe laten groeien. Beide formules zijn operationeel en qua back office al volledig geïntegreerd. Het formule- en assortimentsmanagement, de winkelautomatisering, het vastgoedbeheer en de lo- gistiek worden inmiddels centraal vanuit het hoofdkantoor in Veghel aangestuurd. De winkelformules worden ook al beide bevoorraad vanuit de foodretail distributiecentra in Kapelle en Putten. Het onderzoek richt zich op alle aspecten van een volledige samenvoeging. Naar verwachting zal de finale beslissing omtrent de samenvoeging in het eerste kwartaal van 2009 plaatsvinden, waarna nadere mededelingen zullen volgen.

Veghel, 17 september 2008

Namens directie, Vereniging van gebruikers van de Sligro Food Group N.V. supermarktformule Golff J. Pardoel C. Vader Directeur foodretail Voorzitter Telefoon (0413) 34 35 00 Mobiel (06) 53 43 37 58

Onderzoek naar mogelijke samenvoeging van de

supermarktformules Golff en EM-TÉ van Sligro Food Group


---- --