White Outsourcing stapt over op SWIFT voor het optimaliseren van de dienstverlening aan de klant met behulp van Microsoft BizTalk Server

17/09/2008 09:12

PR Newswire

WENEN, Oostenrijk, September 17 /PRNewswire/ --

- Samenwerking tussen Decillion en Microsoft biedt White Outsourcing zakelijke voordelen dankzij een rond SWIFT opgebouwd platform voor berichtenverkeer voor betalingen, cashmanagement, kapitaalmaatregelen en effectenhandel.

Vandaag maakte Microsoft Corp. op Sibos 2008 bekend dat White Outsourcing Pty. Ltd., leverancier van externe financiële en boekhouddiensten aan Australische fondsbeheerders, heeft gekozen voor een gehoste oplossing opgebouwd rond het Microsoft Application Platform. De nieuwe oplossing biedt White Outsourcing mogelijkheden voor straight-through-processing van financiële transacties van en naar de SWIFT Alliance Gateway. Dit stelt het bedrijf in staat de activiteiten te optimaliseren en de kosteffectiviteit van het verwerken van SWIFT-gerelateerde berichten te bevorderen. (Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000822/MSFTLOGO ) White Outsourcing gaat samenwerken met de Decillion Group, een vertrouwde partner van Microsoft in de regio Azië-Oceanië, bij het implementeren van de oplossing op basis van Microsoft BizTalk Server 2006, inclusief Microsoft BizTalk Accelerator for SWIFT. Deze benadering biedt White Outsourcing toegang tot zakelijke voordelen en innovatie dankzij de collaboratieve aard van het partnermilieu van Microsoft.
In het kader van de nieuwe overeenkomst zal White Outsourcing profiteren van het op Microsoft-technologie gebaseerde modulaire geautomatiseerde verwerkingssysteem (MGVS) van Decillion, dat zal worden opgebouwd rond de bestaande bedrijfsprocestechnologie van White Outsourcing. MGVS zal White Outsourcing in staat stellen de hoge berichtenvolumes te verwerken waarmee het bedrijf de laatste tijd te maken heeft gehad, en de capaciteit verder aan te passen naarmate het volume blijft stijgen.
"Outsourcing providers en SWIFT-servicebureau's moeten zijn voorbereid op een snelle groei van het berichtenvolume en tegelijkertijd de klant een betaalbare, betrouwbare SWIFT-connectiviteit bieden en helpen operationele efficiëntie en topprestaties te bevorderen," aldus Sheida Hadji-Ashrafi, wereldwijde sectormanager voor betalingen bij Microsoft. "De oplossing die aan White Outsourcing wordt geleverd geeft blijk van een innovatieve benadering van de uitdagingen in deze branche. Microsoft zet zich ervoor in haar vertrouwde partners als Decillion de middelen in handen te geven voor het leveren van belangrijke zakelijke voordelen door middel van de technologie die ze ontwikkelen, en door deze benadering kunnen wij klanten in staat stellen meer te halen uit hun investeringen in technologie." "We verwachten dat meer dan 40 fondsbeheerders gebruik gaan maken van de diensten van White Outsourcing via het SWIFT-servicebureau van Decillion, en het zal voor ons van levensbelang zijn snel en eenvoudig te kunnen innoveren om te kunnen meegaan met de groei binnen de branche," aldus Andy Harrison, directeur van White Outsourcing. "De gehoste toepassingsservices van Decillion, opgebouwd rond Microsoft-technologieën, boden de sterkste oplossing en stellen ons in staat de capaciteit snel aan te passen en nieuwe berichttypen toe te voegen wanneer dat in de toekomst noodzakelijk is." "Dankzij onze samenwerking met Microsoft kunnen we betere zakelijke voordelen bieden die bijdragen tot de efficiëntie van de fondsenverwerking van White Outsourcing," aldus Thomas Lee, algemeen directeur van Decillion. "Microsoft verschaft ons een solide en uiterst veilig fundament voor onze technologie, en dit stelt ons in staat White Outsourcing te helpen de overstap naar SWIFTNet Funds in de nabije toekomst te versnellen." White Outsourcing verwacht dat het huidige berichtenvolume in de komende 12 tot 18 maanden met 50% zal toenemen. Het bedrijf verwacht het gebruik van de huidige MT-berichten uit te breiden en ondersteuning toe te voegen voor MX-berichten, die deel zullen uitmaken van de SWIFTNet Funds-diensten. Binnen de huidige implementatie worden 18 SWIFT-berichttypen ondersteund, die betrekking hebben op betalingen van financiële instellingen en cashmanagement, zakelijke transacties en effectenhandel. Hierdoor kunnen de klanten van het bedrijf profiteren van naadloze SWIFT-connectiviteit. De implementatie is momenteel in volle gang. Naar verwachting zal het project in het vierde kwartaal van 2008 officieel in gebruik worden genomen.

Over Financial Services van Microsoft
De Financial Services Group van Microsoft helpt financiële instellingen optimaal gebruik te maken van technologie voor het versterken van de effectiviteit van hun medewerkers om het zakelijke succes te bevorderen. We helpen onze klanten in het bankwezen, op kapitaalmarkten, in effecten en in verzekeringen bij het verwezenlijken van vier zakelijke doelstellingen: het ontwikkelen van relaties, het bevorderen van innovatie, het stroomlijnen van bedrijfsactiviteiten en het opbouwen van connecties. Om dit te verwezenlijken zijn onze producten en technologieën, en ons werk met vooraanstaande partners op het gebied van oplossingen, diensten en hardware, gericht op de kerngebieden waar we denken dat wij en onze partners een uitzonderlijke bijdrage kunnen leveren. Tot deze gebieden behoren adviesplatforms, kanaalvernieuwing, kernactiviteiten binnen het bankwezen, waardeketen voor assurantiën, beleggingsbeheer, risicobeheer en naleving, en betalingen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.microsoft.com/financialservices.

Over Microsoft
Microsoft (Nasdaq: MSFT), opgericht in 1975, is wereldleider op het gebied van software, diensten en oplossingen die mensen en bedrijven helpen hun volledige potentieel te verwezenlijken.

Website: http://www.microsoft.com

Ter plaatse tijdens Sibos: Clare Anderson, +44-77-7075-5332, clare.anderson@metia.com, of Chanda Gathani, +44-20-3100-3605, chanda.gathani@metia.com, beide van Metia, voor Microsoft Corp. OPMERKING VOOR REDACTEUREN: Als u meer informatie over Microsoft wilt bekijken, kunt u terecht op de website van Microsoft op http://www.microsoft.com/presspass, onderdeel van de webpagina's met bedrijfsinformatie van Microsoft. Webkoppelingen, telefoonnummers en titels zijn correct op het tijdstip van publicatie, maar kunnen nadien zijn gewijzigd. Voor aanvullende assistentie kunnen journalisten en analisten contact opnemen met het Rapid Response Team van Microsoft of andere contactpersonen die worden vermeld op http://www.microsoft.com/presspass/contactpr.mspx. Foto: NewsCom: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000822/MSFTLOGO, AP-archief: http://photoarchive.ap.org, PRN-fotodesk, photodesk@prnewswire.com






-