Ingezonden persbericht


Bart van Leeuwen langer bij Radio Veronica

Naarden, 17 september 2008 | Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen heeft een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Door de nieuwe overeenkomst is de dj tot en met 31 augustus 2011 iedere werkdag te horen met 'Goud van Oud' bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen heeft vandaag een nieuw contract getekend. Met het nieuwe contract kunnen luisteraars van het station met de beste 80's & 90's hits in ieder geval tot en met 31 augustus 2011 naar hun 'vriend van Radio Veronica' luisteren. Van Leeuwen is iedere werkdag tussen 09.00 en 13.00 uur on air bij Radio Veronica met het programma 'Goud van Oud'. Daarnaast is hij 24 uur per dag te horen als station voice bij het nieuwe online radiostation van Radio Veronica: 'Veronica Top 1000 Allertijden'.

Uunco Cerfontaine, Program Director Radio Veronica: "Bart van Leeuwen is een unieke dj die als geen ander 'de kunst van het weglaten' verstaat en de muziek altijd volledig tot z'n recht laat komen. Maar tegelijkertijd slaagt hij erin om aan een muziekformule programma als 'Goud van Oud' toch zijn geheel eigen stijl te geven door zijn kenmerkende stem en subtiele humor. En Bart is een echte Veronicaan die werkelijk alle fases van het radiostation heeft meegemaakt, van de piratentijd op het zendschip, via de volle vrijdag op Radio 3 naar Radio Veronica met de beste 80's en 90's hits. Daarom ben ik blij dat dit geweten van Veronica weer heeft bijgetekend!"

Radio Veronica-DJ Bart van Leeuwen: "De 80's en 90's muziek die Radio Veronica draait zit me als gegoten. Logisch, omdat ik al sinds die jaren actief met die muziek bezig ben. Dit Radio Veronica is professioneel en vol sfeer. Daar wil je niet weg...”

Bart van Leeuwen
Sinds 1973 is Bart van Leeuwen dj. Hij begon zijn carrière op het zendschip van Radio Veronica. Toen Veronica onderdeel werd van het publieke bestel groeide Bart mee met de zender. Hij presenteerde verschillende programma's, waaronder 'Ook Goeiemorgen', 'Bart & de Zwart', 'Het Zwarte Gat' en natuurlijk 'Goud van Oud'. In 1992 verruilde Van Leeuwen de Veronica Omroep Organisatie voor het commerciële avontuur. In de jaren daarna werkt hij ondere andere voor RTL Radio en Radio 538. Bij de start van het huidige Radio Veronica op 31 augustus 2003 kwam Bart van Leeuwen weer terug bij het station waar hij begon. Sindsdien is hij iedere werkdag weer te horen met 'Goud van Oud'.

Goud van Oud
'Goud van Oud' met Bart van Leeuwen is iedere werkdag te horen bij Radio Veronica tussen 09.00 en 13.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet, Luc van Rooij en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

Voor meer informatie neem contact op met Jan Willem van Hofwegen - Press Officer Radio Veronica op 035-6990103 of per e-mail: jan.willem.van.hofwegen@radioveronica.nl.

De foto in de bijlage is rechtenvrij o.v.v. credits: Radio Veronica/ Daniel J. Ashes.