Ingezonden persbericht


Easynet Global Services opent vestiging in Hongkong

Amsterdam, 17 september 2008 Easynet Global Services opent een nieuwe vestiging in Hongkong om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar de wereldwijd beheerde netwerk-, hosting- en telepresence-oplossingen van Easynet in Azië. De vestiging in Hongkong is de tweede die Easynet opent in Azië en het gebied rond de Stille Zuidzee, en het twintigste kantoor wereldwijd.

Veel Easynet-klanten maken al optimaal gebruik van het potentieel van de groeiende regio Azië en het gebied rond de Stille Zuidzee. Vandaar dat ze hun werkzaamheden naar deze regio hebben uitgebreid. Het nieuwe Easynet-kantoor in Hongkong stelt deze klanten in staat om nog meer te profiteren van de uitstekende service van Easynet en van de innovatieve beheerde oplossingen, zoals Managed Virtual Meeting een baanbrekende HD-videoconferentieoplossing.

De opening van de vestiging in Hongkong is onderdeel van de wereldwijde groeistrategie van Easynet en is een bewijs van de betrokkenheid van het bedrijf bij deze regio. Het betekent dat Easynet voor zijn klanten overal bereikbaar is, gecombineerd met cruciale lokale expertise en ondersteuning. Gary Trotman, Branche Manager, gaat de vestiging operationeel leiden. Patrick Smidts wordt Managing Director Easynet Asia Pacific. Trotman: Nu onze klanten steeds meer investeren in deze opkomende regio, is het voor ons van groot belang hier ook aanwezig te zijn om ze optimaal te bedienen. Deze vestiging in Hongkong biedt onze klanten deze ondersteuning en laat ze eenvoudig profiteren van onze innovatieve oplossingen, zoals de nieuwe Managed Virtual Meeting.

###

Over Easynet

Easynet is een internationale aanbieder van managed netwerken en hostingdiensten, en levert uitstekende managed oplossingen aan middelgrote en grote ondernemingen. Easynet heeft een uitgebreide nationale en internationale netwerk- en hostinginfrastructuur, en onderscheidt zich door een uitmuntende klantenservice. De benadering van Easynet is gebaseerd op professionele expertise in het begrijpen, ontwerpen, leveren en beheren van klantgerichte oplossingen, op ons vermogen tot succesvolle samenwerking met partners en op onze aandacht voor kwaliteit. Easynet werkt momenteel in geheel Europa en heeft tevens een vestigingen in Sjanghai en Hongkong, China.

Dankzij deze inspanningen zijn de klanten van Easynet zijn grootste voorstanders; voorbeelden zijn Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Tchibo en Kellogg Italia.

Easynet is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep met een totale marktwaarde van meer dan 15,3 miljard euro. Ga naar www.easynet.nl voor meer informatie.

Voor meer informatie over Easynet Benelux:

Easynet

Cathy van de Garde

Tel.: +31 (0)20 79 89 898

E-mail: cathy.van.de.garde@nl.easynet.net

Progress Communications
Inger Hund
Tel.: +31 (0)20 36 31 152

E-mail: inger@progresscommunications.nl mailto:www.progresscommunications.nl