ATOP staat voor frisse vormgeving van zes vestigingen Achmea Vitale


WAALWIJK, 20080917 -- Deze zomer heeft ATOP uit Waalwijk de laatste van zes compleet vernieuwde vestigingskantoren opgeleverd van Achmea Vitale. Dit bedrijf heeft zich een geheel nieuwe uitstraling aangemeten, die door ATOP gerealiseerd is. De wanden, vloeren en het meubilair staan allemaal in het teken van vitaliteit. ATOP tekende voor het concept en verzorgde de gehele interieurafwerking: systeemwanden, kussenwanden, watermeubel, vergadertafels, schilderwerk en vloerafwerking.

ATOP heeft de vestigingen in Voorburg, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Rotterdam van boven tot onder aangepakt. Het aanlooptraject voor dit project, inclusief het gehele interieurontwerp, duurde slechts zes weken. Voor de daadwerkelijke realisatie kreeg ATOP één week de tijd per vestiging, in totaal dus ook zes weken. Geheel in lijn met de vitale instelling van de opdrachtgever hebben alle panden nu een moderne, open en frisse inrichting. De opvallende hoofdkleuren lichtgrijs, magenta, rood en wit spelen daarin de hoofdrol. Ze komen onder andere terug in een kussenwand en in het schilderwerk. Met de hoogglans witte meubels, eveneens van de hand van ATOP, is een strakke maar toch huiselijke uitstraling bereikt. Blikvanger en tegelijkertijd rustgever vormt de waterwand die in alle vestigingen geplaatst is.

Vitaliteitmanagement
Achmea Vitale is het arbobedrijf van verzekeraar Achmea. Het bedrijf richtte zich voorheen met name op verzuimmanagement, maar begin dit jaar heeft Achmea besloten een koerswijziging door te voeren en voortaan de focus te leggen op de vitaliteit en gezondheid van werknemers. Vitaliteitmanagement is daarin het sleutelwoord. Vandaar dat de zes vestigingen van Achmea Vitale een heel nieuwe uitstraling moesten krijgen.

Niet voor niets al acht jaar samen
Wim Hornman, manager facilitair bedrijf bij Achmea, vertelt: "Toen we besloten dat we de focus wilden verleggen van verzuimmanagement naar vitaliteitmanagement, werd eigenlijk al snel duidelijk dat daar een heel nieuwe uitstraling bij hoorde. We werken bij Achmea al lang samen met ATOP, dus ook dit keer zijn we om de tafel gegaan. Via hen is het architectenbureau Eijking & De Louwere aan de slag gegaan. Zij maakten een mooi ontwerp, dat we vervolgens weer met ATOP afstemden. ATOP heeft het allemaal in heel weinig tijd voor ons gerealiseerd. Ze werken snel, maar bieden ook kwaliteit en service. In deze branche is het goed om scherp te blijven. Ik vraag dus ook regelmatig tegenoffertes aan. Maar we blijven steeds bij ATOP terugkomen. Hun prijs-kwaliteitverhouding is gewoon goed!"

ATOP
Familiebedrijf ATOP uit Waalwijk is specialist in het gebruiksklaar maken van binnenruimten. Of het nu om winkels, kantoren, zorginstellingen of theaters gaat, ATOP kan er de ideale omstandigheden voor zowel klant als werknemer creëren. Met behulp van systeemwanden en -plafonds, verlichting, timmerwerk en interieurbouw krijgt iedere ruimte een functionele en aangename indeling.





Atop