Rhenenaar en ex-Veenendaler op 50+ Beurs


Hotelkamerveiling.nl en Relaxing Service hebben elkaar gevonden

RHENEN, 20080829 -- De ex-Veenendaler Henk Sterkenburg en Rhenenaar Klaas Stekelenburg hebben elkaar gevonden. Henk Sterkenburg werkt met zijn bedrijf Relaxing Service, www.tijd-voor-ons.nl al sinds enkele maanden samen met het bedrijf Hotelkamerveiling.nl van Klaas Stekelenburg en zonen Matthijs en Jasper. Eveneens bekend van Hotel 't Paviljoen**** in Rhenen. Henk Sterkenburg is sinds anderhalf jaar actief met zijn concept onder het motto "tijd-voor-ons" en heeft samen met zijn vrouw Birgit samenwerkingsverbanden met zo'n 50 hotels in West-Europa die allen bereid zijn om hun hotelkamers die anders onverkocht zouden blijven te veilen.

Het veilen gebeurt voornamelijk op de veilingsite van de Stekelenburgers, www.hotelkamerveiling.nl. De hotelkamers worden vaak al vanaf ¤ 1,00 geveild op de site van de Stekelenburgers en de bezoeker bepaalt wat hij betaalt. Dit gebeurt bij wijze van opbod, de hoogste bieder wint.

Van 17 tot en met 21 september staan de Sterkenburgers en de Stekelenburgers met hun veilingconcept op de 50+ Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Naast de `live veilingen' die 2 keer per dag gehouden zullen worden en beginnen vanaf ¤ 1,00 is er een speciale actie: wanneer men een kaartje invult met e-mailadres en naam worden deze verzameld en wordt er 2 keer gedurende de 50+ Beurs een geheel verzorgd weekendje weg verloot.

Voor meer informatie:

info@hotelkamerveiling.nl
info@tijd-voor-ons.nl
www.50plusbeurs.nl





Ingezonden persbericht