Brightpoint, Samsung en Flying Bytes geven aftrap voor RoadJack TT


DEN HAAG, 20080917 -- Op 12 september gaven Brightpoint, Samsung en Flying Bytes de aftrap voor RoadJack TT: een nieuw Track & Trace systeem dat werkt op mobiele telefoons met GPS.

Op grote monitors wordt een landkaart getoond. Over de kaart bewegen stipjes. Het stipje stopt bij de Caballero fabriek in Den Haag en op hetzelfde moment maken Tuk Tuks hun luidruchtige entree in de zaal. Bezoekers stappen een beetje geschrokken opzij als Niels van den Berg, ceo van Flying Bytes Mobile opmerkt: "de entree van deze karretjes mag voor u toch geen verrassing zijn: u keek zojuist immers live mee in het RoadJack Track & Trace programma via internet."

Het is een treffende productdemonstratie van de nieuwe Track & Trace service van Flying Bytes: RoadJack TT. Het innovatieve bedrijf heeft, na de Mobiele Werkbon, wederom een eenvoudige en voordelige mobility oplossing voor bedrijven met een buitendienst neergezet. In de TukTuks zijn mobiele telefoons van Samsung ingebouwd. Het Samsung toestel is voorzien van een GPS antenne, via de RoadJack applicatie worden de locatiegegevens doorgestuurd naar het centrale manager systeem op internet. Supermakkelijk, er hoeft geen blackbox te worden ingebouwd, je zet gewoon het Samsung toestel in de houder en het Track & Trace systeem werkt direct.

Dave Stolk van Brightpoint opende de bijeenkomst in de industriële ambiance van de Caballero fabriek. "Brightpoint is exclusief distributeur van RoadJack in Nederland en maakt zich sterk voor praktische mobility oplossingen zoals RoadJack. Wij werken nu ruim een jaar samen met RoadJack. De markt voor dit soort mobility oplossingen zie je nu opengaan en is zeer omvangrijk, mobility biedt enorme kansen voor zakelijke telecomdealers en IT resellers" aldus Stolk.

Samenwerking met Samsung
Samsung is introductiepartner en wordt bij het evenement vertegenwoordigd door Pierino van der Burg. Samsung profileert zich steeds nadrukkelijker in het zakelijke segment. De Samsung i780 is hiervan een sterk voorbeeld met standaard functies als: mobiel internet, agendabeheer, email, GPS en een qwerty toetsenbord. Het toestel werkt razendsnel dankzij mobiele breedband ondersteuning. Ook Samsung onderkent het enorme marktpotentieel voor mobility oplossingen in het zakelijke segment. "Tot het einde van het jaar bieden wij de i780 in combinatie met RoadJack TT tegen een extra voordelig tarief, bovendien krijgen RoadJack TT klanten er gratis een car cradle en auto oplader bij" aldus Van der Burg. De prijs van RoadJack TT i.c.m. de Samsung i780 is ¤ 9,95 per maand. RoadJack TT wordt aangeboden via de betere zakelijke telecom dealer.

Om de marktintroductie extra kracht bij te zetten, gaf Flying Bytes ook de aftrap voor een nieuw incentive programma voor account managers bij dealers. Toepasselijk zocht Flying Bytes samenwerking met Audi Nederland voor het RoadJack TT - Audi TT programma. Tijdens het evenement waren 3 speciale Audi TT's aanwezig. Iedere maand verloot Flying Bytes een week-end Audi TT rijden onder de 5 beste verkopers. Mark Maas van BTC Teleconsult was als eerste de gelukkige en ging met een splinternieuwe Audi TT naar huis.