Online Pianoles.nl naar het buitenland


Pianoles via het internet populair

VEENENDAAL, 20080917 -- Pianospelen kun je sinds januari dit jaar online leren op onlinepianoles.nl. Deze website leert cursisten in 10 weken de basis van het pianospelen en leert ze snel liedjes spelen en improviseren. Ook is er een vervolgcursus die eveneens 10 weken duurt waarbij de cursist nog dieper ingaat op het pianospel en alles leert over noten lezen. Het is een spannende tijd voor Onlinepianoles.nl want door groot succes in Nederland is de website deze week ook online gegaan in Amerika/UK (online-pianolessons.com) en in Duitsland (online-klavierunterricht.de).

Met al meer dan 250 cursisten, kan wel gezegd worden dat onlinepianoles.nl, één van de snelst groeiende recreatieve en educatieve websites is. Dit komt enerzijds doordat mensen minder tijd hebben om naar de muziekschool te gaan elke week en anderzijds door de toegankelijk geschreven lessen, zodat zowel 12 jarigen als 80 jarigen de lessen kunnen volgen.

Elke week krijgt de cursist op een persoonlijke pagina een nieuwe lesweek, bestaande uit een E-book en een instructievideo waar precies op te zien en te horen is wat er geleerd moet worden die week. Alle vragen worden via online pianoleraren snel beantwoord, iets wat ook bijdraagt aan het succes van de website.

De basis- of vervolgcursus is te bestellen voor 49 euro en samen voor 89 euro, terwijl één uur privé-les al snel 25 - 40 euro kost. Online pianoles volgen is daarom een uitkomst voor mensen die altijd al een instrument wilden bespelen maar daar altijd te weinig tijd of geld voor hadden.





Ingezonden persbericht