Seniorenmarkt booming: 50PlusBeurs groter dan ooit.

15/09/2008 20:51

50PlusBeurs & Festival B.V.

Seniorenmarkt booming: 50PlusBeurs groter dan ooit,

Ondanks economisch zwaar weer nemen bedrijven ruim 7% meer standruimte af

De zestiende editie van de 50PlusBeurs is ruim 7% groter dan in 2007. De groei in beursoppervlakte met standhouders markeert de explosieve groei van de seniorenmarkt in Nederland. Tegenslagen in de economie maken dat bedrijven zoeken naar groeimarkten zoals de seniorenmarkt. Ouderen hebben nog steeds veel te besteden, groeien in aantal en vermogen, en zijn bereid te consumeren.

De 50PlusBeurs wordt van 17 t/m 21 september in de Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd voor naar verwachting 100.000 ouderen.

Begonnen in 1993 als een initiatief met 112 (vaak non-profit) standhouders op 4000 m2 oppervlakte is de life-style beurs in 16 jaar uitgegroeid tot 's werelds grootste evenement voor actieve plussers.

De 50PlusBeurs telt bijna 600 standhouders op 50.000 m2 oppervlakte in 6 beurshallen, verdeeld over de thema's Vakantie, Vrije Tijd, Wonen, Body & Soul, Maatschappij en Welzijn.

De 50PlusBeurs biedt het meest actuele aanbod dat de seniorenmarkt de actieve 50plusser vandaag de dag te bieden heeft.

Primeur op de beurs: contactscherm

Op de 50PlusBeurs presenteren bedrijven de laatste innovaties voor de seniorenmarkt. Voorbeeld hiervan is het NovaTouch Contactscherm. Dit product maakt het mogelijk om simpel en spontaan te genieten van contact met familie en vrienden. Of het nu gaat om e-mailen, videobellen, muziek afspelen, agendabeheer, foto's bekijken en spelletjes doen: een enkele aanraking van het Contactscherm volstaat. Muis, toetsenbord en computerkennis zijn overbodig.

Deze en meer innovaties op gebied van internet, technologie, auto's en audio zijn te vinden op de beurs.

Tevens een groter dan ooit aanbod van vakanties in binnen- en buitenland voor de meest reislustige doelgroep van

dit moment.





http://www.50plusbeurs.nl