Persbericht

LEWIS PR verzorgt mediarelaties Fujitsu Services
~ Wereldwijde aanbieder van IT-services kiest voor internationaal PR-bureau ~

Eindhoven, 17 september 2008 - LEWIS Global Public Relations verzorgt vanaf heden de mediarelaties voor Fujitsu Services in Nederland. Fujitsu Services was op zoek naar een PR-bureau dat zich pro-actief inzet om de naamsbekendheid van het bedrijf in Nederland te vergroten en continu op zoek is naar mogelijkheden om Fujitsu Services positief te profileren in de media. Het resultaatgerichte karakter van LEWIS was doorslaggevend bij de keuze voor dit bureau als partner voor advies en ondersteuning bij alle PR-activiteiten.

De campagne wordt aangestuurd vanuit het Nederlandse kantoor van LEWIS in Eindhoven, in nauwe samenwerking met het marketingteam van Fujitsu Services in Maarssen.

Fujitsu Services ontwerpt, bouwt en beheert IT-systemen voor klanten in zowel de publieke als de private sector. Kernactiviteit is het leveren van IT-infrastructuurbeheer en outsourcing-services voor desktop-, netwerk- en datacenter-omgevingen, in combinatie met gerelateerde services zoals IT consultancy, integratie en implementatie. Fujitsu Services valt onder de Japanse Fujitsu Groep en de Nederlandse organisatie telt ruim 650 IT-professionals.

"LEWIS is een goede match voor Fujitsu Services", zegt Paul Hassels Mönning, Head of Marketing bij Fujitsu Services Nederland. "Fujitsu Services is wereldwijd de op twee-na-grootste speler op het terrein van IT-services en ook in Nederland timmeren we hard aan de weg. LEWIS kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde die LEWIS voor ons kan bieden bij het vergroten van de naamsbekendheid en zichtbaarheid in de markt."

"Wij zijn er trots op dat we dit mooie bedrijf aan ons klantenbestand mogen toevoegen", zegt Yvonne van Bokhoven, Vice President bij LEWIS PR. "Fujitsu Services opereert hier in Nederland in een sterk concurrerende en dynamische markt. Daarin is het extra belangrijk je te onderscheiden en je visie naar potentiële partners en klanten uit te dragen. Wij zijn ervan overtuigd dat PR het bedrijf de juiste media-aandacht kan opleveren en de zichtbaarheid van Fujitsu Services kan vergroten. Onze ruime ervaring in de IT-branche zal hier zeker een positieve bijdrage aan leveren."