Ingezonden persbericht


BouwMVO lanceert gratis MVO-scan voor de bouw- en vastgoedsector

Maak kennis met MVO en bezie waar uw organisatie staat

Soest - 16 september 2008. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is inmiddels een veelgehoord en gelezen onderwerp. Wat er precies mee bedoeld wordt en of uw eigen organisatie er wat mee kan (of wellicht moet), is niet altijd even duidelijk. Geen betere manier om antwoorden op die vragen te krijgen door zelf te ondervinden welke thema's binnen MVO spelen. Met de BouwMVO-Quickscan maakt u kennis met MVO en krijgt u gelijk een goed beeld van de mate waarin uw organisatie maatschappelijk verantwoord onderneemt. De MVO-scan wordt gratis aangeboden door BouwMVO (www.bouwmvo.nl); partner van MVO Nederland.

De BouwMVO-Quickscan bestaat uit 25 korte vragen over het bestuur en beleid van uw organisatie en over belanghebbenden bij uw organisatie, te weten: medewerkers, klanten, leveranciers, maatschappij en milieu. Resultaat is een score van minimaal 0 en maximaal 100 punten; uiteraard krijgt u feedback op de score van uw organisatie.

Tot slot krijgt u op het eind van de scan de mogelijkheid om uw in te schrijven voor het onderzoekspanel van BouwMVO.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BouwMVO
drs. Rick van den Bos
E: info@bouwmvo.nl
T: 06 29 515 722

BouwMVO adviseert en begeleidt organisaties in de bouw- en vastgoedsector op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen; daarnaast heeft BouwMVO de ambitie bij te dragen aan een zelfbewuste sector met een positief imago. U kunt hierover meer lezen op www.bouwmvo.nl.

---- --