Time : 14:05:59
Date : 17 September 2008
Sender Name: OPS Eywear

Zwembril op brilsterkte voor iedereen

De Proteye Delta RX! In de loop van november 2008 leverbaar in België door OPS Eyewear.

De brildragende zwemmer had tot voor kort de keuze tussen een kant-en-klare zwembril of een zeer beperkt aantal
correctiezwembrillen.
De kant-en-klare zwembril heeft optische beperkingen vanwege het sterktebereik. Bovendien wordt er in het geval van de kant-en-klare zwembril geen rekening gehouden met de pupilafstand, wat dubbelzien veroorzaakt en daarmee onveilig wordt. Om maar helemaal niet te spreken van een sterkteverschil tussen het rechter- en het linkeroog, een cylindersterkte, prisma's etc.

Daarom heeft Proteye Veiligheidsbrillen b.v. een goedogende zwembril ontwikkeld die geschikt is voor alle sterktes, zowel sferisch als torisch(=met cylindersterkte) en die bovendien ook betaalbaar is. Om de optische eigenschappen te kunnen waarborgen wordt de Delta RX alleen via de opticien geleverd. Overigens gaat de zwembril wereldwijd op de markt worden gebracht. En zal in België door OPS Eyewear worden verdeeld aan opticiens. OPS Eyewear is in België marktleider op gebied van correctiesport- en speciale brillen (baby's, low vision etc.)

De Proteye Delta RX zwembril op maat !

De Delta RX is leverbaar in 5 verschillende kleuren en in 3 verschillende neusbrugmaten om daarmee een perfecte pasvorm en afdichting te garanderen.
De glazen met iedere gewenste sterkte, kunnen tevens geleverd worden in de kleuren oranje, geel, grijs of bruin voor een contrastverhogende of een zonwerende werking. Bovendien zijn de glazen UV absorberend.

De Delta RX wordt door Proteye voorzien van correctieglazen volgens de EN166 norm(voor veiligheidsbrillen) én de EN8980 norm (voor optische correctieglazen). Tevens voldoet de zwembril aan de BS5883 norm (voor zwembrillen).

(afbeelding)

Contact voor België:
OPS Eyewear
Tel 032935116
info@eyewear.be
Peter Schellekens