Ingezonden persbericht

Al meer dan 25 jaar bescherming van innovaties in Leeuwarden

Leeuwarden, .. september 2008 - Op donderdag 18 september a.s. verricht Marga Waanders, wethouder Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden, de officiële opening van de nieuwe vestiging van Arnold + Siedsma in Leeuwarden. De bekende dienstverlener op het gebied van de intellectuele eigendom is al ruim 25 jaar actief in de Friese hoofdstad.

Arnold & Siedsma, kortweg A+S, is een kantoor van octrooigemachtigden, merken-modellengemachtigden en advocaten, dat kan bogen op meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van de intellectuele eigendom.

Tot de cliëntèle van A+S behoren grote multinationals zoals Boeing, Sony, Samsung en Nintendo, maar ook en vooral richt A+S zich op het MKB. Speciaal voor haar dienstverlening in dit segment heeft A+S regionale vestigingen in heel Nederland, waaronder ook Leeuwarden.

In 1982 opende de onderneming haar kantoor aan de Eewal, in eerste instantie voor dienstverlening en advies op het gebied van octrooirecht. In 1995 resulteerde een uitbreiding van de activiteiten in verhuizing naar de Lange Marktstraat. De dienstverlening werd verder uitgebreid met advisering met betrekking tot merken- en modellenrecht.

Dit jaar, ruim 25 jaar na de opening van de vestiging aan de Eewal, was de tijd andermaal rijp voor verhuizing naar een nieuwe locatie. Sinds februari 2008 is A+S gevestigd in een representatief pand aan de Willemskade nr. 26, waar voldoende ruimte is om weer door te groeien.

Met de officiële opening op donderdag 18 september a.s. door mevrouw Marga Waanders, wethouder Economische Zaken van de gemeente Leeuwarden, ziet de onderneming haar betekenis voor de Friese regio op het vlak van bescherming van intellectuele eigendomsrechten met gepaste trots bevestigd.

Ook vanuit de nieuwe vestiging blijft A+S adviseren op het gebied van alle mogelijke innovaties: nieuwe producten, werkwijzen, merken, logo's en modellen enz. Daarbij blijft één uitgangspunt ongewijzigd: in het hele proces van bescherming van intellectueel eigendom staat de persoonlijke behandeling van de cliënt centraal.