Politie Zeeland


---


O-1836-2008 Automobilist heeft dubbel pech, Sint Maartensdijk
Op de Sint Maartensdijk reed woensdag om 16.15 uur een 37-jarige automobilist uit Den Haag met zijn auto de sloot in.
De man reed in de richting van Sint Annaland. Omdat hij zat te prutsen aan de radio en daardoor niet goed oplette, reed hij tegen een boom en kwam beneden in de sloot terecht. De man bleef ongedeerd, zijn auto werd vernield. Het bleek echter dat hij voor meer dan duizend euro aan openstaande boetes had staan. Dit bedrag zal dus nog moeten worden betaald.

W-1837-2008 Man met knuppel geslagen, Vlissingen
Woensdag omstreeks 18.00 uur werd een 36-jarige Middelburger in een woning op de Schuitvaartgracht door de bewoner met een knuppel op het hoofd geslagen.
De Middelburger, die tijdelijk in de woning verbleef, kreeg een woordenwisseling met de bewoner. Deze sloeg de 36-jarige man met een knuppel op het hoofd. De Middelburger kon een tweede slag afweren, maar liep wel een hoofdwond op. Hij heeft aangifte gedaan van mishandeling.

O-1838-2008 Medicijnen verloren in Goes
Woensdag tussen 18.00 en 18.30 is tussen de Zusterstraat en de Indira Ghandilaan een doosje medicijnen verloren.
Het betreft een wit doosje met blauwe letters met daarin ca. 40 tabletten Tranadol 50 mg., zijnde een zware pijnstiller. Niet direct gevaarlijk voor volwassenen, die er wel een stuk of drie kunnen innemen, maar wel voor kinderen beneden de 12 jaar. Zij zouden door inname 's nachts een ademstilstand kunnen krijgen. Degene die het doosje met Tranadol vindt, wordt verzocht dit af te geven bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.

W-1839-2008 Diefstal bromfiets, Oost-Souburg
Woensdag tussen 20.30 en 21.00 uur werd op het Oranjeplein in Oost-Souburg een bromfiets gestolen.
Het betreft een oranje Aprilia Sonic 50 AC met kentekenplaatje 50DLK1; de waarde is niet bekend.

O-1840-2008 Graffiti in Kapelle
Op de Rijksweg bij Kapelle werd woensdag een 14-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal betrapt op het spuiten van graffiti.
De politie zag de jongen daar langs de spoorweg lopen terwijl er in zijn buurt diverse spuitbussen lagen en hij verf aan zijn handen had. Een 15-jarige andere jongen uit dezelfde gemeente had het hele gebeuren gefotografeerd. De spuitbussen werden in beslag genomen en beide jongens kregen een bekeuring.