Provincie Overijssel

Landelijk symposium LOKO/08: Visie of Visioen

LOKO 08 (landelijk overleg kunst in opdracht) organiseert in samenwerking met de Provincie Overrijssel, Kunst & Cultuur Overijssel en SKOR (Stichting Kunst en Openbare Ruimte) een landelijk symposium onder de titel `Visie of Visioen'. In deze vierde jaarlijkse (landelijke) LOKO editie staat de rol en betekenis van kunstenaars bij gebiedsontwikkeling centraal. Tijdens het symposium komen kunstenaar én opdrachtgever aan het woord over hun ervaringen en beweegredenen.

Wat kan de rol van de kunstenaar zijn in
gebiedsontwikkelingsprocessen?
Hoe komen de bijdragen van de kunstenaar als onderdeel van het proces en als kunstwerk in het proces het beste tot wasdom? Welke lessen leren we daarvan voor de aanpak van gebiedsontwikkeling?

Ontdek tijdens diverse lezingen, presentaties en workshops welke ingrediënten er nodig zijn om een inhoudelijk, vernieuwend en inspirerend resultaat te boeken in gebiedsontwikkeling. LOKO /08 nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit landelijke symposium!

Het symposium vindt plaats op donderdag 18 september 2008, 10.30 uur - 18.00 uur. Locatie: Huis voor Cultuur en bestuur, Nijverdal. De kosten zijn EUR 60,--voor opdrachtgevers, EUR 30,-- voor beeldend kunstenaars en studenten.

Aanmelden

U kunt zich tot en met vrijdag 22 augustus aanmelden via de email bij: adecockbuning@kco.nl , o.v.v. LOKO/08 en uw naam en adres en overige contactgegevens.

Houd rekening met een beperkt aantal plaatsen!
Het volledige inhoudelijke programma ontvangt u eind augustus.