Gemeente Waalwijk Herinrichting Wilhelminastraat Waalwijk

Op 11 oktober 2007 is er een eerste informatieavond geweest in theater De Leest voor omwonenden, waarin de uitgangspunten voor de herinrichting van de Wilhelminastraat in Waalwijk zijn gepresenteerd. Hierna is met een vertegenwoordiging van de straat een werkgroep gevormd om het ontwerp verder uit te werken. Omwonenden hebben op 1 juli jongstleden tijdens een inloopavond in het Antoniushof de uitwerking van dit ontwerp kunnen bekijken. Dit heeft geleid tot een kleine aanpassing.

Het definitief ontwerp wordt nu voor een laatste keer ter zienswijze gelegd voor omwonenden en belanghebbenden. Zij kunnen dit ontwerp van 12 t/m 26 september bekijken aan de balie van het gemeentehuis in Waalwijk. Ook is het ontwerp te bekijken op de website van de gemeente: www.waalwijk.nl > Actueel > Nieuws. Begin 2009 start de herinrichting van de Wilhelminastraat.

Zienswijze
Mochten omwonenden en belanghebbenden een zienswijze in willen dienen, dan kunnen zij deze schriftelijk richten aan: de heer J.C. Kaptein, van de afdeling Ontwerp & Beheer Openbare ruimte, Postbus 10150, 5140 CA in Waalwijk.

Publicatie datum 10-09-2008