Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Website voor Oud Crooswijk en Rubroek

Woont u in Oud Crooswijk of Rubroek? Wilt u weten wat er in uw wijk speelt op het gebied van veilig leven, wonen en werken? Raadpleeg dan online de Crooswijzer! Deze website is een aanvulling op de nieuwsbrief Crooswijzer.

Op www.crooswijzer.nl kunt u alle werkzaamheden terugvinden die in het kader van de Wijkvisie Oud Crooswijk en Rubroek zijn uitgevoerd of momenteel plaatsvinden. Ook kunt u er terecht voor de plannen die nog voor uw wijk te wachten staan. Tot 2015 wordt door de deelgemeente, PWS, instellingen, organisaties én veel bewoners hard gewerkt aan de uitvoering van de Wijkvisie. Deze is in 2006 door alle betrokkenen gezamenlijk ontwikkeld. Op basis van de Wijkvisie worden op het gebied van wonen, leven, veilig en werken veel projecten uitgevoerd.

Meedoen aan projecten

Het is belangrijk dat u als inwoner of locale ondernemer uw stem laat horen bij verschillende projecten. Bij sommige projecten kunt u meepraten, meedenken, mee ontwerpen en soms zelfs mee uitvoeren. Op deze manier kunt u de deelgemeente en PWS van advies voorzien. Per project wordt steeds bekeken op welke manier inwoners, ondernemers en instanties betrokken kunnen worden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten waaraan u kunt deelnemen.