Ingezonden persbericht


Amersfoort: 18 september 2008

LOTING DAVIS CUP-DUEL NEDERLAND - ZUID-KOREA BEKEND

Zojuist heeft in het stadhuis van Apeldoorn de loting van de Davis Cup ontmoeting tussen Nederland en Zuid-Korea plaatsgevonden. Vrijdag 19 september speelt Thiemo de Bakker in de eerste herenenkel partij tegen de Zuid-Koreaan Hyun-Taik Lee. Jesse Huta Galung neemt de tweede herenenkel voor zijn rekening. Hierin neemt hij het op tegen Kyu-Tae Im. Zaterdag 20 september spelen Peter Wessels en Matwé Middelkoop de herendubbel tegen Hyung-Taik Lee en Woong-Sun Jun. Het Davis Cup duel wordt aanstaande zondag afgesloten met een herenenkel tussen Jesse Huta Galung en zijn Zuid-Koreaanse opponent Hyung-Taik Lee. Aansluitend vindt de laatste partij tussen Thiemo de Bakker en Kyu-Tae Im plaats. Het complete resultaat van de loting is ook te vinden op www.nederlandzuidkorea.nl.

Wedstrijdprogramma

De Davis Cup ontmoeting Nederland - Zuid-Korea vindt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 september aanstaande plaats in Omnisport Apeldoorn. Op vrijdag vindt om 12.30 uur de openingsceremonie plaats, waarna aansluitend de eerste herenenkel wordt gespeeld. De tweede wedstrijd start direct na afloop van de eerste partij. Zaterdag staat in het teken van de herendubbel; deze partij begint om 13.00 uur. De laatste twee singels worden op zondag vanaf 12.00 uur gespeeld.

Kaartverkoop

De allerlaatste kaarten voor dit Davis Cup by BNP Paribas duel zijn nog te verkrijgen via de TopTicketLine, 0900 300 5000 (¤ 0,45 p/min) of via www.topticketline.nl.