Gemeente Terneuzen

Eurodag en kermisloterij

Donderdag 18 september is het Eurodag op de kermis in Terneuzen. Op de Eurodag draaien alle attracties voor 1,00. Met uitzondering van de Chaos en Cyber One, deze attracties geven wel een korting op de normale toegangsprijs. Daarnaast zullen ook de gokkramen diverse aanbiedingen hebben en zijn er kortingen bij de eetkramen.

Als afsluiting van de kermis vindt op zondag 21 september de kermisloterij weer plaats. Door middel van de bon uit het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad van woensdag 10 of 17 september te knippen, kan men hier aan deelnemen. Vul de bon in en doe deze op vrijdag 19 september, zaterdag 20 september of zondag 21 september tot 17.00 uur in de speciale bus die staat opgesteld voor de poffertjeskraam. Direct om 17.30 uur vindt de trekking plaats. Alleen originele loten uit het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad zijn geldig en mogen alleen het originele formaat hebben.

Wat kan er worden gewonnen:

- Fiets naar keuze ter waarde van 500,00

- Vakantiereis naar keuze ter waarde van 350,00- 2 kaarten voor het attractiepark 'De Efteling' en zakgeld ter waarde van 60,00
- Elektrische apparatuur ( dvd, frietpan, I-pod, enz)
- Diverse waarde bonnen van verschillende zaken in Terneuzen

De belangrijkste spelregels:

- Deelname vanaf 16 jaar.

- U moet zelf aanwezig zijn tijdens de trekking. Is degene wiens lot wordt getrokken er niet, dan wordt er een nieuw lot getrokken.
- Om te voorkomen dat iemand zich voordoet als de winnaar maar dit niet is, kan gevraagd worden om een legitimatiebewijs.
- Kopieën van het lot uit de krant zijn niet geldig.
- Loten mogen ook niet op karton of ander papier worden geplakt.
- Per persoon is slecht één prijs te winnen.
- De trekking gebeurt door een kermis exploitant of een speciaal daarvoor uitgenodigd persoon.

Openingstijden van de kermis
Dinsdag 16 tot en met donderdag 18 september is de kermis geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag 19 en zaterdag 20 september is de kermis van 12.00 tot 24.00 uur geopend. Zondag 21 september kan men nog van 13.00 tot 19.00 terecht.

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |