Persberichten 18/09 middag

Regio, 18-09-2008

Gouda Aanrijding tussen fietsster en vrachtauto Een 46 jarige vrachtwagenchauffeur uit Den Haag stond op donderdagochtend 18 september stil op de weg Ruigenburg, richting Rodenburg om achterwaarts de parkeerplaats van de Bloemendaalpassage op te rijden. Een 52 jarige fietsster uit Gouda reed over de Ruigenburg, komende uit de richting van de Lekkenburg en gaande in de richting van de Plaswijckweg.

De vrachtwagenchauffeur liet zijn vrachtwagen stapvoets achteruit rollen, maar werd gestopt door getuigen die hadden gezien dat de fietsster tegen de op dat moment nog stilstaande vrachtwagen opreed. De fietsster is met onbekend letsel naar het Groene Hart ziekenhuis gebracht.

Schoonhoven Botsing tussen autos De politie heeft hulp geboden bij een aanrijding op de Edelsmidsdreef . De aanrijding tussen een bestelauto en een personenauto vond op donderdagochtend 18 september rond 11.30 uur plaats. De bestuurder van de bestelauto, een 58 jarige man uit Schoonhoven, wilde vanaf de Edelsmidsdreef een inrit inrijden. In de bocht hield hij teveel links en zag hij de personenauto die hem tegemoet kwam te laat waardoor er een aanrijding ontstond. De bestuurster van de personenauto, een 77 jarige vrouw uit Schoonhoven, raakte gewond en is naar het Groene Hart ziekenhuis gebracht.

--- einde berichten ---