Gemeente Bodegraven

Enquête over website Bodegraven. Doet u mee?

Van september 2008 tot januari 2009 gaat Paul van der Haas, student HBO Communicatie & Multimedia Design, een onderzoek uitvoeren naar de websites van Reeuwijk en Bodegraven. Hij gaat hiervoor ook inwoners van beide gemeenten interviewen.
Hij wil graag weten of en hoe u de website gebruikt en is benieuwd naar uw mening over de vormgeving, de inhoud en het gebruikersgemak. Een panel van inwoners zal de site ook live testen. Op basis van de resultaten zal hij ons adviseren waar verbeteringen mogelijk zijn. Zo kunnen wij onze digitale dienstverlening aan u verbeteren.

Volgende week (21 t/m 27 september) gaat dhr. Van der Haas langs een aantal huizen in de gemeente om een enquête af te nemen. Daarnaast benadert hij mensen op straat. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de website en hopen op uw medewerking!

Mocht u vragen hebben of willen reageren op het onderzoek dan kunt u contact opnemen met zijn stagebegeleider Marlies van de Ven, communicatiemedewerker gemeente Bodegraven, tel. (0172) 630 321 of m.vandeven@bodegraven.nl