Politie Zuid-Holland-Zuid

18/09 Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

Dordrecht, 18-09-2008 o Persberichten district II

DRONKEN MAN
ALBLASSERDAM - De politie heeft op woensdag 17 september een 55-jarige dronken man uit Alblasserdam aangehouden. De man bleef na, een paar keer te zijn gevallen, op de grond liggen voor een café in de Damstraat. Omdat het niet verantwoord werd geacht de man aan zijn lot over te laten, wilde de politie hem thuisbrengen. Toen de agenten hem in de bus wilden zetten, werd hij dwars en vertoonde agressief gedrag. De dronken man werd daarop aangehouden en vanwege zijn gedrag geboeid. Hij is overgebracht naar het bureau in Dordrecht en ingesloten.

GESTOLEN FIETS TERUG
GORINCHEM - Op de Vroedschapstraat heeft de politie op woensdag 17 september een 23-jarige man uit Gorinchem aangehouden omdat hij met een gestolen fiets reed. Agenten vermoedden dat de fiets gestolen was en hielden de man staande om het framenummer te controleren. Bij de controle bleek dat de fiets inderdaad in april 2008 in Roosendaal als gestolen was opgegeven. De fietser verklaarde de fiets voor 50 euro via internet te hebben gekocht. Hij deed afstand van de fiets, waarna hij naar huis kon met een proces verbaal op zak.

GETUIGEN GEZOCHT
NIEUW-LEKKERLAND De politie is op zoek naar personen die maandagmiddag 15 september omstreeks 14.30 uur getuige zijn geweest van een ongeval op de Standaardmolen. Rond die tijd een mevrouw op de fiets over deze weg. Gekomen bij een vluchtheuvel reed een personenauto, waarschijnlijk groen van kleur, haar tegemoet. De bestuurder van de personenauto reed aan de verkeerde zijde de vluchtheuvel voorbij, waarbij hij met de achterzijde van zijn auto de voorband van de fiets raakte. Hierdoor kwam die mevrouw ten val. Zij had verwondingen aan haar gezicht en haar bril was kapot. De automobilist reed door na het ongeval.
Heeft u iets gezien of kunt u de politie helpen aan meer informatie helpen over dit ongeval, belt u dan met de Politie Zuid-Holland-Zuid, telefoon 0900-8844 (lokaal tarief).