Waterschap Vallei & Eem

Verkiezingscampagne van start

Waterschap Vallei & Eem is maandag 15 september jl. gestart met de verkiezingscampagne 'Het waterschap is hier'. Deze campagne wordt gehouden in het kader van de waterschapsverkiezingen die van 13 november tot en met 25 november a.s. plaats vinden.

banier Stuw Baladelaan Amersfoort.jpg (96 Kb) Grote pijlen

De inwoners van de regio Vallei & Eem kunnen dan kiezen voor een nieuw Algemeen Bestuur van Waterschap Vallei & Eem. Overal in de regio verschijnen grote 'pijlen' bij werkzaamheden van het waterschap. Bijvoorbeeld in Amersfoort bij de stuw 'Balladelaan', in Baarn bij het gemaal Zeldert, in Nijkerk bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie en in Veenendaal bij de stuw ' de Roode Haan'.

Abri-campagne

Daarnaast verschijnen de pijlen in een abri-campagne (bij de bushokjes) en verkiezingsposter op de spreads op de treinstations. Posters met teksten als 'stem op het schoonhouden van dit water', 'stem op het sterk maken van deze dijk' en stem op het goed onderhouden van het Valleikanaal' zijn daar te zien. In het verkiezingsblad 'het waterschap is hier' wordt onder meer ingegaan op vragen als waarom is er een waterschap en waarom moet ik stemmen? Het verkiezingsblad wordt begin november huis-aan-huis verspreid in het werkgebied van waterschap Vallei & Eem.

Actuele informatie

Kijk voor actuele informatie op de verkiezingswebsite Het Waterschap is Hier. Daarop is onder meer ook de weblog van de dijkgraaf te vinden en een overzicht van de acht partijen die deelnemen aan de verkiezingen.