Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Inloopmiddag/avond planontwikkeling Zonstraat

Donderdag 18 september vindt er tussen 16.00 en 20.00 uur een inloop plaats in wijkcentrum De Vijver in Driebergen-Rijsenburg. Onderwerp van gesprek is de planontwikkeling Zonstraat.

Nu er vanuit de huurders draagvlak is voor de sloop en nieuwbouw van 28 woningen, worden de plannen in een vroeg stadium met de belanghebbenden besproken.

De Bewonerscommissie Zonstraat, Heuvelrug Wonen en Projectontwikkelaar Janssen de Jong geven de stand van zaken weer over de planontwikkeling (nieuwbouw woningen) in de Zonstraat.

Tijdens de inloopmiddag/avond kunt u hierover informatie inwinnen. U krijgt inzage in de voorlopige schetsen. Deze zijn nog niet ingediend bij de gemeente en kunnen dus nog wijzigen. U krijgt tijdens de inloop de mogelijkheid uw ideeën en wensen op tafel te leggen. Later volgt er een officieel moment waarbij de gemeente de bewoners vraagt om zienswijzen in te dienen.

Er is nog geen bestuurlijk standpunt over de huidige herontwikkelingsplannen. Wel is er de nota inbreidingslocaties waarin de voormalige gemeenteraad van Driebergen-Rijsenburg het gebied als inbreidingslocatie heeft aangewezen. Voor meer informatie klik hier. http://www.gemeenteutrechtseheuvelrug.nl/smartsite.shtml?id=60224&ch=T ER

Heuvelrug Wonen en Projectontwikkelaar Janssen de Jong hechten waarde aan de inbreng vanuit de bewoners, omwonenden en belanghebbenden. De klankbordgroep bestaat uit vertegenwoordigers van bewoners, omwonenden, belanghebbenden, de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Janssen de Jong Projectontwikkeling en Heuvelrug Wonen. Als u interesse heeft, meldt u zich dan aan op de inloopdag of via de e-mail: zonstraat@heuvelrugwonen.nl .

Laatst gewijzigd: 28 augustus 2008