Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
SEPTEMBER 2008

Baja Beach Club nu ook dansschool
Leer de lekkerste latin moves bij Baja!

Salsa is hot. Overal in de uitgaanswereld kom je salsa tegen. Wie op deze feesten indruk wil maken met sensuele latin moves kan deze nu leren bij Baja Beach Club! Vanaf donderdag 18 september worden er hier elke donderdag vanaf 20.00 uur salsa lessen gegeven door de dansschool Latin Moves. Na de danslessen kan het geleerde meteen in de praktijk gebracht worden tijdens Baila Baja. Een sexy salsa night met de lekkerste latin muziek.

Danslessen moeten niet alleen leerzaam, maar vooral ook leuk zijn! Daarom is er door dansschool Latin Moves gekozen voor deze vrolijke en tropische locatie. De lessen worden verzorgd door ervaren docenten die de volgende dansvormen behandelen: Salsa, Merengue en de uit de Dominicaanse Republiek afkomstige Bachata, dat de laatste jaren ook erg populair is geworden. Zoals altijd in Baja krijg je ook tijdens de danslessen de nodige persoonlijke aandacht. Tussen de lessen zijn er bijvoorbeeld korte pauzes, zodat je de dansdocent altijd kunt aanspreken als je vragen of opmerkingen hebt.

Voor aanvang van de cursussen zijn er gratis proeflessen, zodat je kennis kunt maken met de docenten en de manier van lesgeven. De proeflessen zullen plaatsvinden op donderdag 4 en donderdag 11 september. Vanaf 20.00 uur kunnen de beginners leren salsa dansen, waarna het om 21.00 uur tijd is voor de gevorderden. Aanmelden voor de proeflessen kan per email via info@latinmoves.nl of anders telefonisch via 010-2131180.

Locatie: Datum en tijd:
Baja Beach Club proeflessen: donderdag 4 & 11
Karel Doormanstraat 10-12 september
3012 GJ Rotterdam aanvang lessen: donderdag 18
www.baja.nl september
www.latinmoves.nl Entree: proeflessen gratis
12 danslessen voor E95,- p/p

Uitnodiging (