Telfort verdubbelt aantal nieuwe klanten binnen zes maanden

18/09/2008 06:30

Creative Venue BV

Telfort verdubbelt aantal nieuwe klanten binnen zes maanden - Consument stapt in grote aantallen over van kabel naar ADSL

In amper zes maanden tijd heeft Telfort het aantal nieuwe klanten verdubbeld. Vandaag sluit de provider in Vleuten de 100.000e klant aan op het eigen netwerk. Het zijn vooral nieuwe klanten die nog niet eerder op internet aangesloten waren en klanten van de kabelbedrijven die goedkoper uit willen zijn. Telfort sloot in april nog de 50.000ste nieuwe klant aan.

Volgens Robin Clements, Directeur Telfort Internet, komt de snelle groei door de scherpe vaste lage prijs en de relatief hoge snelheid tot 20 Mb die Telfort biedt. "Uit onze cijfers komt naar voren dat meer dan de helft van onze klanten niet eerder een breedbandaansluiting had. Ik denk dat de groei nog hoger zou zijn geweest als niet zoveel klanten vast zouden zitten aan hun contract met hun kabelaar."

Als in oktober de overstapdrempels wegvallen verwacht Telfort nog meer overstappers te verwelkomen. Clements: "Kabelaars profiteren nu nog van het feit dat hun contracten stilzwijgend worden verlengd en dus niet tussentijds kunnen worden opgezegd. Daar komt echter door een wetswijziging binnenkort verandering in. Ik verwacht dat veel Nederlanders dan opnieuw gaan rekenen en overstappen op internet via ADSL", aldus Clements.





http://www.telfort.nl