Ackermans & van Haaren


Antwerpen, 16 september 2008

(Gereglementeerde informatie in de zin van het Koninklijk Besluit van 14 november 2007)

Transparantiewetgeving

Overeenkomstig artikel 15 van de Wet van 2 mei 2007, deelt Ackermans & van Haaren NV mee dat zij op 11 september jl. de volgende informatie heeft bekendgemaakt op haar website (www.avh.be):


· Kapitaal (): 2.295.277,90
· Totaal aantal stemrechtverlenende effecten: 33.496.904
· Totaal aantal stemrechten: 33.496.904
· Kennisgevingsdrempel: 5%

Ackermans & van Haaren NV hanteert geen andere statutaire kennisgevingsdrempel.

Voormelde informatie is permanent beschikbaar op de website: www.avh.be ("Over AvH" > "Corporate Governance" > "Aandeelhoudersstructuur").

Ackermans & van Haaren is een gediversifieerde groep actief in 4 kernsectoren : bouw, bagger en concessies (DEME, één van de grootste baggerbedrijven ter wereld - Algemene Aannemingen Van Laere, een toonaangevende aannemer in België), vastgoed en aanverwante diensten (Leasinvest Real Estate, een genoteerde vastgoedbevak met ongeveer 450 miljoen euro vastgoedactiva in portefeuille ­ Extensa, een belangrijke gronden- en vastgoedontwikkelaar met zwaartepunt in België, Luxemburg en Centraal-Europa), private banking (Bank Delen, één van de grootste onafhankelijke privé-vermogensbeheerders in België ­ Bank J.Van Breda & C°, niche-bank voor de ondernemer en de vrije beroepen in België), en private equity (Sofinim, één van de grootste risicokapitaalverschaffers in België, en GIB). De groep concentreert zich op een beperkt aantal strategische participaties met een belangrijk groeipotentieel. De marktkapitalisatie van AvH bedraagt ongeveer 2,1 miljard euro. AvH is opgenomen in de BEL20-index, de Private Equity NXT index van Euronext Brussel en vanaf 23 juni ook in de Europese DJ Stoxx 600.

Website
Alle persberichten van AvH en haar belangrijkste groepsvennootschappen evenals de `Investor Presentation' kunnen ook geraadpleegd worden op de AvH website : www.avh.be. Geïnteresseerden die de persberichten via e-mail wensen te ontvangen moeten zich inschrijven via deze website, rubriek `Nieuws'.


---- --