Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Air Miles breidt loyaliteitsprogramma uit met kunst en lijsten

Korting en speciale actie bij Art & Frame-winkels

Hoofddorp, 18 september 2008 ­ klanten van Air Miles die hun spaarpunten willen verzilveren, kunnen voortaan ook terecht bij de verkooppunten van Art & Frame. In ruil voor Air Miles, geven de aangesloten leden tot 20% korting op kunst, lijsten en inlijstwerk. Voor 3.000 Air Miles neemt de klant bovendien een exclusieve zeefdruk mee naar huis.
Prinsjesdag zit er weer op. Voor de een bracht de troonrede goed nieuws, voor de ander was er misschien een teleurstelling. De 3,1 miljoen actieve spaarders van Air Miles hebben in ieder geval een meevaller. Vanaf vandaag kunnen zij hun Air Miles gebruiken voor korting op kunst, lijsten en inlijstwerk. Art & Frame is namelijk toegetreden als partner in het loyaliteitsprogramma. De organisatie treedt hiermee in de voetsporen van Albert Heijn, Shell, V&D, Praxis, Etos, Gall & Gall, Dixons, Pharos Reizen en LeasePlan. Art & Frame
Art & Frame is de Nederlandse branchevereniging van groothandels en detaillisten in kunst en lijsten. De ruim 200 landelijke verkooppunten staan garant voor advies, kwaliteit en service. En voor een ruim assortiment aan kunst en lijsten. Klanten kunnen er terecht met al hun wensen en vragen op het gebied van schilderijen, zeefdrukken, posters, lijsten, glassoorten en passe-partouts. Vaste korting
Een schilderij, een erfstuk of gewoon een leuke vakantiefoto komt het beste tot zijn recht op een mooie plek aan de muur. Een dergelijke wandversiering vraagt dan wel om een toepasselijke lijst. De toetreding van Art & Frame tot het loyaliteitsprogramma biedt een unieke gelegenheid om voor de gespaarde Air Miles een kunstzinnige bestemming te vinden. Op alle verkooppunten van Art & Frame krijgt de klant ­ tegen inlevering van Air Miles ­ tot 20% korting op kunst, lijsten en inlijstwerk. De aangesloten leden zijn herkenbaar aan de logo's van Art & Frame en Air Miles.
Miles Only-actie
De samenwerking met Air Miles start met een reeks aanbiedingen. Art & Frame heeft een serie van vijftien zeefdrukken van diverse kunstenaars laten maken. De kunstwerken, met een formaat van circa dertig bij dertig centimeter, verschijnen in een beperkte oplage van 250 stuks. In ruil voor 3.000 Air Miles neemt de klant een exclusieve zeefdruk mee naar huis. De gemiddelde spaarder heeft 8.000 Air Miles en dus voldoende om 2 kunstwerken aan te schaffen. Wie zijn zeefdruk in een Art & Frame-winkel laat inlijsten, kan bovendien gebruikmaken van de korting van 20%.
Meer informatie
Meer informatie over deze en andere speciale Air Miles-acties is terug te vinden op www.art-frame.nl.
---