Ingezonden persbericht


CADJOBS.nl lanceert GAMEINDUSTRYJOBS.eu

Exclusieve internationale portal voor game-industrie

Rotterdam, 18 september 2008 - CADJOBS.nl lanceert vandaag GAMEINDUSTRYJOBS.eu, een internationale vacaturesite voor de game-industrie. Met de introductie van de site krijgen professionals en werkgevers in de sector een eigen exclusieve portal.

De game-industrie groeit explosief. Vraag naar en aanbod van professionals in de sector groeien navenant. Toch was er tot op heden geen banensite die zich exclusief richtte op deze branche. GAMEINDUSTRYJOBS.eu vult dit gat op.

De gamesector is sterk internationaal georiënteerd. GAMEINDUSTRYJOBS.eu richt zich dan ook op de Europese markt, waardoor bedrijven en professionals in binnen- en buitenland elkaar altijd kunnen vinden. Tegelijk met GAMEINDUSTRYJOBS.eu wordt GAMEINDUSTRYJOBS.nl gelanceerd, speciaal voor de sterk groeiende Nederlandse markt.

Ook het concept van de site is nieuw. Aanmelding is voor zowel aanbieder als werkzoekende zeer eenvoudig; het is geen arbeidsintensieve, tijdrovende activiteit zoals bij veel andere vacaturesites. Door de zelf ontwikkelde searchengine is de site zelf ook nog eens erg snel.

Sven Boender, directeur CADJOBS.nl: Wij hebben gemerkt dat er een steeds grotere vraag is naar een vacaturesite speciaal voor deze branche. Gamedevelopers moesten het tot nu toe doen met meer algemene sites, waarop het moeilijk is om een goed zoekresultaat te krijgen. Bovendien geeft deze site Europese professionals die gewend zijn aan een internationale werkomgeving de kans om ook over de grens te zoeken naar de juiste baan.

Ter ere van de introductie van GAMEINDUSTRYJOBS.eu kunnen aanbieders van vacatures tot 31 december 2008 gratis vacatures plaatsen.

Over CADJOBS.nl

CADJOBS.nl, gelanceerd in 1999, is gespecialiseerd in het werven & selecteren, detacheren, begeleiden en indien nodig verder opleiden van CAD- / Engineeringspecialisten. Tot de opdrachtgevers behoren productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche. CADJOBS.nl hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam (Van Nelle Ontwerpfabriek).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

CADJOBS.nl

Sven Boender
Directeur
010-7504580 / 06-51191598

Stassen Communicatie

Philip Overkleeft

tel. (+31)30 6930664

mobiel (+31)6 30372268