Ingezonden persbericht




PERSBERICHT, SEPTEMBER 2008

London Sole
Red Carpet, Roxy &
Dress for Success, Brogue

Nieuw in London Sole's hall of fame: Roxy en Brogue. Schoenen die 't gaan maken: sexy, stoer of zakelijk, voor een onuitwisbare en een onberispelijke indruk!

Roxy wordt beroemd
Ze is het zusje van de beroemde en populaire Valentine... Glamourous, een tikje theatraal en vooral mooi! London Sole's nieuwe model Roxy heeft alles in zich om een ster te worden. Ze trekt de aandacht op stijlvolle wijze en staat voor veelzijdigheid: Roxy geeft elke outfit allure!

Deze introductie is een low model en verkrijgbaar in combinaties van bijvoorbeeld leer met ostrich, suède met snake en afgewekt met bijzondere biesjes. Roxy is deze herfst/winter verkrijgbaar vanaf 250,-.

Brogue ­ Dress for success
London Sole's nieuwe brogue is business class aan je voeten. Deze flatjes met haar beroemde gaatjes en golvende patroon op de neus zijn ideaal voor een onberispelijk indruk of nette entree. Ze zijn je betrouwbare zakenpartner die ook buiten kantooruren en dito outfits een sprankelende en verrassende verschijning is!

London Sole Brogues zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties van leer en ook met metallic vanaf 225,-

Verkoopinformatie
London Sole is onder andere verkrijgbaar bij: Shoebaloo Amsterdam/Rotterdam, Sool Fashion in Utrecht, Forte Shoes Rotterdam, Smits Schoenen Arnhem. In België onder andere bij: Dany May o.a. in Antwerpen, Wellens in Herentals en Miss & Mister in Kapellen. Voor meer verkoopadressen en verkoopinformatie: www.londonsole.nl / www.londonsole.be.

NOOT VOOR DE REDACTIE