Ingezonden persbericht


Persbericht

Plantronics nieuwe callcenterheadset biedt superieur comfort en voortreffelijke verstaanbaarheid in een fraai design

Recent onderzoek onder callcentermedewerkers wijst op verbetering van pasvorm en comfort, geluidskwaliteit en vormgeving

Hoofddorp, 18 september 2008 Plantronics, Inc. (NYSE: PLT) komt met een headset voor contactcenters, die is ontworpen om de productiviteit en tegelijkertijd het werkplezier te verbeteren. De EncoreProTM breedband headset, die zowel in monaurale en binaurale uitvoering leverbaar is, combineert comfort met een strakke vormgeving die veel weg heeft van de vormgeving van consumentenheadsets.

Dankzij de ervaring die wij hebben in professionele en consumentenproducten zijn we in staat geweest de EncorePro te ontwikkelen, rekening houdend met cruciale probleemgebieden voor contactcenters zoals productiviteit en personeelsverloop, zegt Nick Eisner, director Contact Centre Product Management bij Plantronics. De geluidsverbetering kan leiden tot kortere gesprekken en het lichtgewicht ontwerp vergroot het comfort voor de medewerker, een belangrijk element voor het werkplezier.

Tijdens een recent onderzoek onder callcentermedewerkers die een proef deden met de EncorePro kwam aan het licht dat 60 procent van mening was dat de pasvorm van de headset verbeterd was, 65 procent zei dat de geluidskwaliteit beter was en 70 procent gaf te kennen het ontwerp fraaier te vinden dan dat van bestaande headsets.

De EncorePro paart pasvorm aan functionaliteit, wat resulteert in een lichtgewicht headset die er goed uitziet en praktisch is. Het ontwerp is degelijk en heeft zachte, imitatielederen oorschelpen die het gewicht gelijk verdelen, zodat de agent de gehele dag comfortabel kan werken.

De nieuwe headset beschikt over een omgevingsgeluid werende microfoon en een unieke microfoonhouder voor een perfecte afstelling. Het resultaat is een headset met een superieure geluidskwaliteit, die de verstaanbaarheid vergroot voor loepzuivere conversaties en misverstanden tussen callcentermedewerker en klant minimaliseert.

Prijzen en beschikbaarheid

De EncorePro breedband headset is per direct beschikbaar in zowel monaurale en binaurale versie. De adviesprijs voor de monaurale versie is 155 euro en voor de binaurale versie 175 euro.

Kijk voor meer informatie over de Plantronics EncorePro op: http://www.plantronics.com/europe_union/en_GB/products/cat1210155/cat1290033/prod6120015

Over Plantronics
Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics ervaring in mission critical communicatie waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden One small step for man& vanaf de maan. Plantronics producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. De Plantronics-familie bestaat uit de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity en Volume Logic. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com.

Altec Lansing, Clarity, Plantronics, Sound Innovation, Volume Logic en EncorePro zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong PR
Anke van Heerebeek
T +31(0)20 421 05 65
E anke@l-dj.nl

Hoge resolutie afbeeldingen zijn op aanvraag beschikbaar