Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
September 2008

Grand Marnier Limited Edition # 6: laat de winter maar komen Fles met breed omrand fluwelig jasje weert winterblues

Voor de zesde keer viert Grand Marnier de jaarwisseling met een feestelijke limited edition. Vanzelfsprekend hebben de designers de eigenheid van de klassieke Cordon Rouge gerespecteerd. Ze speelden met de codes, zonder de traditie geweld aan te doen. Hetzelfde karakteristieke waxzegel, hetzelfde ongeëvenaarde recept, nu in een eigentijdse en opvallende vormgeving. Nummer zes is de meest spraakmakende van de hele serie. Het warme rode jasje wekt associaties met de sprankeling van koude winteravonden, met een comfortabele, behaaglijke sfeer en met klassieke verleidelijkheid.

Fonkelende drank in verleidelijke glamour
Het laaggesneden fluweelzachte jasje van deze limited edition 2008/2009 omhult de elegante fles zonder echter haar inhoud, de amberkleurige likeur, geheel aan het zicht te onttrekken. Het sexy bontjasje creëert een gevoel van warmte en behaaglijkheid dat, in combinatie met het koele glas, aan de nog komende smaaksensatie een extra dimensie geeft. Op het zilverglimmende, feestelijke etiket staat de handtekening van het merk te lezen. Maar tegelijkertijd vormt dit metalen label een geraffineerde combinatie met de metalen banden rond de hals van de fles.

Limited editions door de jaren heen De afgelopen zes jaar hebben bekende designers zich ingespannen om de beroemde fles van Grand Marnier tijdelijk en exclusief in een ander jasje te steken. Met als resultaat zes verschillende, op zichzelf staande `kunstwerken'. Het fenomeen van de limited edition is een eerbetoon aan Louis-Alexandere Marnier Lapostolle die in 1927 als eerste een limited edition introduceerde. In 2003 verscheen The Pictogram Bottle; in 2004 The Grand Red Bottle; in 2005 The French Touch Bottle; in 2006 The Versailles Spirit; in 2007 The Lounge Bottle; en nu, in 2008, The Cosy Bottle.

Een Cosy Cocktail voor de feestdagen
Voor de festiviteiten rond de komende jaarwisseling suggereert Grand Marnier een Grand Orange Coffee cocktail. Deze cocktail is een combinatie van Grand Marnier en espresso. De Grand Orange Coffee cocktail bestaat uit 20 ml verwarmde Grand Marnier, 1 espresso en licht geslagen room. Doe de Grand Marnier likeur en de espresso in een cocktailglas. Maak de cocktail af met een laagje van room en decoreer met rasp van sinaasappelschil.

Over Grand Marnier
Grand Marnier heeft een unieke smaak door de ijzersterke combinatie van bijzondere cognacs en exotische sinaasappelen. Behalve in de koffie, puur en met ijs kan Grand Marnier ook in cocktails en longdrinks worden gedronken.

Meer (verkoop) informatie via International Marques (023) 531 95 95 www.grand-marnier.com