Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Oldelft Benelux installeert nieuwste Triathlon EVO DR buckykamer

Veenendaal, 15 september 2008 - Oldelft Benelux B.V., leverancier van apparatuur voor medische beeldvorming, maakt bekend dat zij haar nieuwste digitale buckykamer Triathlon EVO DR geïnstalleerd heeft in het recent geopende Diagnostisch Centrum Heerhugowaard welke samenwerkt met het Medisch Centrum Alkmaar. Deze installatie betekent tevens de eerste Europese installatie van al weer de derde generatie Triathlon buckykamers.

Het hart van de Triathlon EVO DR zijn de robuuste en State of the Art detectoren van Canon. Door de flexibele configuratie met één, twee of drie detectoren is het mogelijk de kamer in te richten al naar gelang het onderzoek. Door de introductie van de nieuwste draagbare en tussen kamers uitwisselbare CXDI-60G detector kunt u nu nog meer besparen zonder in te leveren aan functionaliteit. Sterker nog, het is mogelijk meer functionaliteit te creëren.

De Triathlon EVO DR beschikt over de meest uitgebreide autopositioning die op dit moment beschikbaar is. Deze is snel, precies en zeer flexibel. Ingeschoten opnames (schouder etc.) kunnen worden verricht zonder de autopositioning te onderbreken.

Alle functionaliteit is geïntegreerd, dat wil zeggen: een eenvoudige druk op de knop en de apparatuur volgt automatisch uw keuze. De gehele kamer is uitgerust om de fysieke inspanning van de laborant te minimaliseren en de werkprocessen rond het onderzoek verregaand te verbeteren.

Het Medisch Centrum Alkmaar heeft nu inmiddels drie generaties van de Triathlon DR buckykamer in gebruik en samen met het Gemini Ziekenhuis hebben zij inmiddels zes (6) Triathlon buckykamers in gebruik.

Wij wensen het Medisch Centrum Alkmaar veel succes toe met het Diagnostisch Centrum Heerhugowaard.

Profiel Oldelft Benelux
Oldelft Benelux - System Integrator en Service Provider - is gespecialiseerd in het installeren, operationeel maken en onderhouden van analoge en digitale medische apparatuur en innovatieve Healthcare ICT systemen in ziekenhuizen en zorgcentra.

Oldelft Benelux is een modern, innovatief bedrijf voortgedreven door de motivatie om voor elke medische instelling de best mogelijke maatwerk oplossing te bieden.

Oldelft Benelux is een onderdeel van Delft Diagnostic Imaging. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: www.oldelftbenelux.nl.

Voor nadere informatie:
Fred van Slooten
Sales & Marketing Manager
Wiltonstraat 41
3905 KW Veenendaal
Tel.: 0318-583 400
Fax: 0318-583 401
E-mail: fvslooten@delftdi.com


---- --