Ingezonden persbericht


Alcatel-Lucent wijzigt Raad van Bestuur

Parijs, 18 september, 2008 Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) heeft bekend gemaakt dat Ed Hagenlocker en Jean-Pierre Halbron zich hebben teruggetrokken uit de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Ed Hagenlocker vertrekt per direct. Jean-Pierre Halbron zal vertrekken na de bijeenkomst van de Raad van Bestuur waarin de resultaten over het derde kwartaal goedgekeurd zullen worden.

Het vertrek van beide bestuurders is in lijn met eerdere mededelingen in juli 2008 over de reorganisatie van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur bedankt beiden voor hun belangrijke bijdrage aan de onderneming in de afgelopen jaren.

# # #

Over Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) levert oplossingen die serviceproviders, ondernemingen en overheden wereldwijd in staat stellen om spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers aan te bieden. Als een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services biedt Alcatel-Lucent end-to-end oplossingen die fascinerende communicatiediensten voor de mensen thuis, op het werk en onderweg mogelijk maken. Met activiteiten in meer dan 130 landen is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Het bedrijf heeft het meest ervaren wereldwijde servicesteam in de sector en is een van de grootste research-, technologie- en innovatieorganisaties in de telecomsector. Alcatel-Lucent realiseerde in 2007 een gecombineerde pro-formaomzet van 17,8 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Voor meer informatie, zie www.alcatel-lucent.com.