MeerBusiness organiseert 'Golfen met Directeuren'


WNKEL, 20080827 -- Naast het sportieve is golfen al meer een netwerksport aan het worden. Een perfecte manier om een aantal uren samen met elkaar in de open lucht kennis met elkaar te maken, en met elkaar te delen.

MeerBusiness Noord-Holland Noord is hét ondernemersplatform om voor uzelf meer business te genereren bij regionale ondernemers. MeerBusiness biedt een zakelijk netwerk en businessinformatie, die u in staat stellen om zichtbaar en directer zaken te doen. Door actief aan het platform mee te doen, krijgt u een prominentere positie in het bedrijfsleven van Noord-Holland Noord. Een positie die het zakendoen wel heel makkelijk maakt.

MeerBusiness organiseert op 18 september weer het "Golfen met Directeuren". Zo'n 70 golfers zullen afslaan op de prachtige nieuwe baan van Golf & Countryclub het Regthuys te Winkel. Onder het golfen worden de netwerkers verwend met o.a. Sushi en Saké in de baan. Na het golfen is er een chique diner, live muziek en alle kans om met elkaar te netwerken. Sponsoren van dit evenement zijn Van Lanschot Bankiers, de KPMG en Akkermans en Partners.
Voor de niet golfers zal er een clinic worden gegeven en een wedstrijd op de par 3 baan.

Kijk gerust een op www.nhn.meerbusiness.nl voor meer informatie of om u in te schrijven.





Ingezonden persbericht