Studenten organiseren festival op het Piusplein te Tilburg


TILBURG, 20080909 -- Op 18 september van 16.00-23.00uur is het weer zo ver: het Tilburg Studenten Festival. Op de ritmische beats van `The Partysquad', de uitstekende mixes van `Maurice Delgado' en de covers van `Vanavond niet schat' zal het buiten op het Piusplein helemaal los gaan.

Van 16.00 uur tot 18.00 uur vindt `Tilburg draait door' plaats, dé studentenactualiteiten talkshow volgens het recept van het alom bekende "De wereld draait door". Naast eerder genoemde artiesten maakt Jeroen Post zijn entree en hij zal met zijn charmes en muziek eenieder op het Piusplein veroveren. Aansluitend begint de afterparty in de kroegen De 3 Gezusters, Café Bolle, Café Brandpunt en Millertime, waar het feest door zal gaan tot in de kleine uurtjes. En dit alles is helemaal gratis!

Tilburg Studenten Festival, een non-profit organisatie, wordt mede mogelijk gemaakt door onderwijsinstellingen, de gemeente Tilburg en diverse sponsoren.

Inmiddels is de uitgebreide promotie voor het evenement gestart. Op diverse wijzen zal er reclame voor het evenement worden gemaakt. Bijvoorbeeld middels studentikoze en ludieke fietsreclame. En ook is er een internetsite www.tilburgstudentenfestival.nl





Ingezonden persbericht